16 °C Stjørdal, NO
30/05/2020

Det handler om tilhengere

Hastadklev.no åpnet sitt nye tilhengersenter på Haraldreina

FESTIVITAS OG GODE TILBUD UNDER ÅPNINGEN: I dag åpnet Hastadklev AS sitt nye tilhengersenter på Hognesaunet. Her er fra venstre daglig leder Jan Gunnar Ødegård, Terje Hagen i Eberspächer, Anders Sandli-Bakken i Respo, distriktssjef Jan Eirik Kolstad i Webasto og Leif Anders Hastadklev. FESTIVITAS OG GODE TILBUD UNDER ÅPNINGEN: I dag åpnet Hastadklev AS sitt nye tilhengersenter på Hognesaunet. Her er fra venstre daglig leder Jan Gunnar Ødegård, Terje Hagen i Eberspächer, Anders Sandli-Bakken i Respo, distriktssjef Jan Eirik Kolstad i Webasto og Leif Anders Hastadklev.

I dag åpnet Hastadklev.no sitt nye tilhengersenter på Haraldreina med besøk av leverandører.

– Vi legger vekt på å ha et godt utvalg av tilhengere for våre kunder som skal ha valgmuligheter, sier Leif Anders Hastadklev og daglig leder Jan Gunnar Ødegård som setter pris på oppslutningen på åpningsdagen. Oppslutningen kan måles i det store antall hamburgere som går med.

– Ved siden av tilhengere tilbyr vi også et stort utvalg av reservedeler. Vi ønsker å være tilgjengelige når folk trenger hjelp, sier Leif Anders og Jan Gunnar som setter stor pris på det nye forretningsbygget som ble reist i fjor i tillegg til den andre bygningsmassen i området.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel
Det ble servert hamburgere, og praten gikk om tilhengere da Hastadklev åpnet sitt nye tilhengersenter.
Det ble servert hamburgere, og praten gikk om tilhengere da Hastadklev åpnet sitt nye tilhengersenter.

Tilhengervirksomheten i Leif Hastadklev/Mekonomen vokste så sterkt at det var behov for nye løsninger. Dermed ble tilhengervirksomheten flyttet til nye lokaler på Hognesaunet der det var åpning klokken 12.00 i dag.

Det ble også etablert et nytt selskap der Jan Gunnar Ødegård er med på eiersida ved siden av å være daglig leder. Han poengterer at det nå blir satset sterkt på netthandel.

Åpningen blir markert med gode tilbud og store mengder med hamburgere.

Les forrige sak:
I løpet av året har Hegra Sparebank kjøpt to regnskapsbedrifter. Det siste er kjøpet av Økonomisjef til leie. Her er fra venstre Thor Svare, Inger Smågård og banksjef Arne Martin Laukvik.
Hegra Sparebank vokser videre

Kjøper «Økonomisjef til leie»

Close