11 °C Stjørdal, NO
10/07/2020

«Det vackraste»-damen til Kimen

Slår seg sammen med søstrene Thorhallsdottir

Cecilia Vennersten (i midten) kommer sammen med søstrene Bjørg (t.v.) og Dora Thorhallsdottir til Kimen. Cecilia Vennersten (i midten) kommer sammen med søstrene Bjørg (t.v.) og Dora Thorhallsdottir til Kimen.

Svenske Cecilia Vennersten er spesielt kjent for sangen «Det vackraste» som gjorde furore i 1995. I oktober kommer hun til Kimen.

Cecilia Vennersten er gjesteartist når søstrene Thorhallsdottir gjester Kimen 31. oktober.

– I 1995 kom Cecilia Vennersten på andre plass i den svenske Melodifestivalen, og sangen hun konkurrerte med, «Det vackraste», ble samme år en stor hit både i Sverige og Norge. Siden har hun turnert i Norge en rekke ganger, blant annet med flere juleturneer. Nå slår hun seg sammen med de populære søstrene Dora og Bjørg Thorhallsdottir og inviterer til Bobler i Kimen kulturhus 31. oktober, forteller markedssjef i Kimen, Lene Fjellstad.

Bobler-show er i følge markedssjefen noe helt utenom det vanlige.

– Dette blir en blanding av foredrag om hvordan få det bedre og hvordan øke egenkjærligheten. Det er historier, det er nydelige sanger med Cecilia Vennersten, som også byr på seg selv og sine dyrkjøpte erfaringer.  Og det er standup om det å bli eldre; de komiske sidene ved å begynne å dra på åra. Vi lover at du kommer til å bli rørt og inspirert, sier Fjellstad, som frister med en skikkelig feelgood-kveld.

Les forrige sak:
ENORM UTVIDELSE: Morten Benjaminsen i Obs Bygg ser frem til å flytte inn i 6.000 kvadratmeter moderne lokaler på Veisletta om et snaut år.
Byggegigant tredobler arealet

6000 kvadratmeter med butikk og drive-in

Close