6 °C Stjørdal, NO
19/05/2021

Dette er den nye kommunalsjefen

– Ble til slutt Elisabeth som trakk det lengste strået

Elisabeth Erle Borg fra Steinkjer er tilsatt som kommunalsjef i Frosta kommune. Foto: Privat

Elisabeth Erle Borg fra Steinkjer er tilsatt som kommunalsjef for Oppvekst- og Velferdsetaten i Frosta kommune.

Kommunedirektør Endre Skjervø sier han er veldig fornøyd med valget av kommunalsjef.

– Vi får med dette en tydelig og strukturert leder med betydelig ledererfaring og solid erfaring fra oppvekstsiden, opplyser han i en pressemelding onsdag.

Borg har siden 2013 vært rektor ved Beitstad skole. Hun har i tillegg masterutdanning i kunnskapsledelse. Elisabeth er glad i tall og analyser, men opptatt av fortellinger og ikke bare tellinger.

– Jeg er systematisk og strukturert, og tror at årshjul og tidsplaner er gode verktøy for framdrift og gjennomføring. Planer alene skaper ingen ny felles praksis i kommuneorganisasjonen, det er om vi greier å sette planene i verk som avgjør om vi lykkes eller ikke, sier den nyansatte kommunalsjefen.

Nå ser hun frem til å møte både ansatte og folkevalgte, og bli kjent med organisasjonen. Skjervø forklarer at de hadde mange aktuelle søkere til stillingen, som han omtaler som en omfattende prosess. Her valgte de rett og slett fra øverste hylle.

–  Etter en omfattende prosess med intervjuer og tester ble det til slutt Elisabeth som trakk det lengste strået. Vi får en topp motivert leder som har erfaring fra skole og oppvekst, og som ikke minst har betydelig ledererfaring på operativt og strategisk nivå, avslutter Skjervø.

Elisabeth starter i stillingen 2. august.

Les forrige sak:
Godt i gang med nytt omsorgssenter for flere hundre millioner kroner

Her kan du se bildeserie fra byggeprosessen

Close