8 °C Stjørdal, NO
10/07/2020

– Dette er en enestående anledning til å møte kundene

Bjørn Kristoffersen og Bjørn Arne Stokke fra Tore Ligaard AS deltar på boligmessa

HER SKAL DU SE: F.v. Bjørn Arne Stokke og Bjørn Kristoffersen fra Tore Ligaard vil gjerne vise fram til kunde John Renå fra Selbu kommune hva de kan tilby. HER SKAL DU SE: F.v. Bjørn Arne Stokke og Bjørn Kristoffersen fra Tore Ligaard vil gjerne vise fram til kunde John Renå fra Selbu kommune hva de kan tilby.

Bjørn Kristoffersen og Bjørn Arne Stokke fra Tore Ligaard AS synes det er stas med ei boligmesse midt i Stjørdal.

– Dette er en enestående anledning for å møte kundene og fortelle om våre produkter. For oss fra Tore Ligaard AS er det en selvfølge å være med på ei boligmesse i Stjørdal der vi kan fortelle om våre utmerkede produkter.

Som Norges største dør- og vindussenter har vi et bredt utvalg av funksjonelle dører til mange typer bygg. Vi har alt fra ytterdører og innerdører til branndører og lydtette dører, sier Bjørn Arne Stokke som har vært med på litt av en ferd siden han som ung gutt startet i bedriften i 1983:

– Gründeren Tore Ligaard har tuftet all sin forretningsdrift på kvalitet siden han etablerte den første lille butikken i Stjørdal for snart 60 år siden i 1962. Han har overbevist om forretningsmodellen med å skape kvalitetsprodukter for norske hjem. Kvalitet selger! Det gjør Tore Ligaard AS.

Det er imponerende å tenke på hvordan virksomheten har vokst fra en liten forretning til dagens nivå. Selv om Tore kunne være nøysom på noen punkter, turte han å investere til dels store penger i det han trodde på. Og han var opptatt av å finne løsninger for framtida. Det har bidratt til den fantastiske veksten i virksomheten.

– Nå er vi klare til å ta nye skritt. Følg med! sier Bjørn Kristoffersen.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Trafikkuhell ved E6-kryss

Ikke meldt om personskader

Close