15 °C Stjørdal, NO
21/09/2020

– Dette er en uforglemmelig dag

Superstolt ordfører hyller Emil og alle som har gjort dette mulig

Meråker-ordfører Kari Anita Furunes er veldig glad, fryktelig stolt og reiseklar. Nå skal hun til Seefeld for å heie fram bygdas store VM-helt til nye toppløp. Meråker-ordfører Kari Anita Furunes er veldig glad, fryktelig stolt og reiseklar. Nå skal hun til Seefeld for å heie fram bygdas store VM-helt til nye toppløp.

Meråker-ordfører Kari Anita Furunes er i fyr og flamme etter at Emil Iversen ble bygdas første verdensmester på seniornivå i langrenn.

– Dette er helt fantastisk. Vi er så utrolig stolte over det Emil har prestert sammen med Johannes i dag. NM i Meråker ble en perfekt oppladning. En folkefest der hele bygda heiet fram vår egen Emil, sier Furunes, som retter en stor takk og sender en diger gratulasjon til alle som har gjort dette mulig. Selv har hun selvsagt sendt en gratulasjon til gullvinneren.

– Det ligger en enorm arbeidsinnsats bak dagens seier. Jeg sender en stor gratulasjon til vår første verdensmester på seniornivå i langrenn. Gratulerer til Emil, til hele familien Iversen, til IL Varden, til Meråker videregående skole, ja til alle i Meråker. Dette er en uforglemmelig dag for oss alle, sier Kari Anita Furunes, som snart pakker kofferten og reiser til VM-byen.

– Jeg reiser til Seefeld tirsdag morgen og blir der til søndag. Det blir stor stas å være til stede for å heie fram vår egen Emil, sier en superstolt ordfører.

Les forrige sak:
Feiringen er i gang for fullt, og fanklubben har aldri vært sterkere enn akkurat i dag. På nært hold fikk de se Emil Iversen ta VM-gull. (Foto: Privat)
Fanklubben i full gang med feiringen

- Vi er glad hjemreisen er i morgen og ikke i dag.

Close