16 °C Stjørdal, NO
31/05/2020

Dette er ikke et julekort – det er et bilde fra 12. mai

2020 er visst året da alt er annerledes

Skikkelig julestemning på Kilnes gård i Sona tirsdag 12. mai. Men vi er litt frustrert nå, vel? (Foto: Karoline Sunde Storflor)

Nok en morgen med nysnø i store deler av vår region.

– Altså….. vi er kommet til 12. mai….. Det skriver Karoline Sunde Storflor på sin Facebook-side. Gårdsfruen på Kilnes gård i Sona uttrykker nok det vi alle føler på en hvit morgen midt i mai.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Hvordan er det hos deg i dag? Send ditt bilde og dine ord på e-post til tips@s-n.no eller som melding til telefon 924 06 331!

Og det aller verste, kanskje, er at det ikke nødvendigvis er slutt heller. Det er langt unna paraplydrinker, steikende sol og skyfri himmel i sikte i følge værmelderne i Yr.no. Det ligger an til noen timer hvit formiddag utover tirsdagen og selv om snøen kanskje skal få slite litt utover dagen kommer den tilbake. Natt til onsdag er det varslet mer snø, så du må nok belage deg på litt snøkosting onsagd morgen. Torsdag morgen blir det kuldegrader i Stjørdal, men kanskje ikke noe nedbør.

Fredag, lørdag, søndag, ja, da er det 17. mai og mandag byr alle på sludd, regn, snø og iskald mailuft. Gradestokken kryper nok ikke over 5-6 grader noen av disse dagene.

2020 er visst annerledesåret – på alle mulige måter.

Les forrige sak:
Nå kan beboerne her få ett besøk i uka

Maks en times besøk fra aller nærmeste pårørende

Close