-3 °C Stjørdal, NO
26/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 04

Dette pepperkakehuset kan bli ditt, hvis du støtter en god sak

– En av de siste eiendommene vi formidler dette året, er dette praktfulle pepperkakehuset

Dette praktbygges loddes ut og kan beundres i vinduet hos Heimdal Eiendomsmegling.

Praktbygget loddes ut til inntekt for Frivilligsentralen.

– En av de siste eiendommene vi formidler dette året, er dette praktfulle pepperkakehuset levert av Eidum Gårdsbakeri, sier Thomas Johnsen, hos Heimdal Eiendomsmegling i Stjørdal.

Det er de som har satt i gang utlodningen til inntekt for Frivilligsentralen.

– Vi prøver hvert år å bidra til Frivilligsentralen. Noen ganger bidrar vi med penger, andre ganger med dugnad og i noen tilfeller med noe annerledes som nå med pepperkakehus til utlodning, sier Johnsen.

Trekning 20. desember

For å være med i trekningen er det bare å vippse 25 kroner eller mer.

– Trekningen foregår 20. desember, og alle pengene går uavkortet til Frivilligsentralen slik at de kan gjøre noe ekstra for dem som trenger det mest i julen. Størrelsen på bidraget vil ikke påvirke trekningen, sier Johnsen.

Håper på 10 000 kroner

På Facebooksidene til Heimdal og Frivilligsentralen står det beskrevet hvordan man skal gå frem for å gi et bidrag og være med i trekningen.

– Vi oppfordrer alle til å gi et lite bidrag, og det er enkelt å vippse. Når du har overført pengene legger man igjen en kommentar under Facebook-innlegget og er med i trekningen. Vi håper loddslaget gir mellom fem og ti tusen kroner til Frivilligsentralen, sier Johnsen.

Les forrige sak:
Barna ville ha lys i akebakken. Nå får de viljen sin

Denne uken startet gravearbeidet

Close