6 °C Stjørdal, NO
19/05/2021

Disse skal bære kapteinsbindet i 2021

Denne sesongen får Stjørdals-Blink en kapteinskvartett

Vegard Fiske var hovedkaptein i lørdagens kamp mot Hamkam (Foto: Stjørdals-Blink Fotball)

Denne sesongen får Stjørdals-Blink en kapteinskvartett.

Vegard Fiske, Mats Lillebo, Aleksander Foosnæs og Ask Tjærandsen-Skau får tilliten som Blink-kapteiner denne sesongen. Trener Tom Dent har bestemt at klubben i år skal ha en kapteinsgruppe bestående av fire personer.

– For å få en god kapteinsgruppe er det viktig å ha med forskjellige typer folk med ulike personligheter slik at alle på laget føler at de kan prate med noen. Det skal være trygt å si sin mening. Derfor har vi bestemt oss for å ha denne kapteinsgruppen, sier Dent til klubbens hjemmeside.

Vil variere

I fjor var Vegard Fiske hovedkaptein for Stjørdals-Blink, men i år vil kapteinsbindet ifølge Dent bli flyttet en del rundt.

–  Fiske har vært en viktig ressurs siden han kom hit i 2015, og var en av kapteinene da jeg var her i 2016. Det skal han fortsette å være, men noen ganger kan det være lurt for han å tenke på seg selv spillemessig. Det blir veldig mange kamper over en kort periode og det er krevende mentalt dersom han må ta ansvar både overfor seg selv og gruppen i hver eneste kamp.

Tjærandsen-Skau, Lillebo og Foosnæs

Dent mener også det er viktig at de yngste spillerne har noen å prate med, og det er en av grunnene til at Ask Tjærandsen-Skau er med i kapteinsteamet.

– For meg er det viktig å ha med en litt yngre, og som har god connection med de yngste spillerne. For de yngste kan det av og til være vanskelig å snakke høyt om ting. Ask passer i denne rollen, sier han.

Aleksander Foosnæs og Mats Lillebo er med på bakgrunn av erfaringen de har som spillere.

– Mats har vært Blink-gutt i lang tid, er en av de mest rutinerte og en veldig viktig brikke i laget. Foosnæs har erfaringen fra Bodø/Glimt og er en spiller som setter krav til en gruppe, sier Dent.

 

Les forrige sak:
Stjørdal kommune inngår samarbeid med Fides, Frivilligsentralen og Ole Vig videregående skole. Nå ønsker de sammen med Stjørdals innbyggere og gjøre Storvika til en helårsdrift med nye tilbud og aktivitet. (Foto: Guro Storli Aune)
Dette ønsker de fire partene å gjøre med Storvika

Ønsker innspill fra Stjørdals innbyggere om videre planer for drift og aktivitet

Close