1 °C Stjørdal, NO
13/12/2019

Disse skal styre i Kirkebyfjellet framover

Ble nesten nedlagt, men nå er de snart i gang igjen

Denne trioen blir sentral når Kirkebyfjellet Konferansesenter snart er i full sving igjen. Linn Hansen (i midten) har den daglige driften og har med seg Wenche Keiseraas og Sturla Hansen. Denne trioen blir sentral når Kirkebyfjellet Konferansesenter snart er i full sving igjen. Linn Hansen (i midten) har den daglige driften og har med seg Wenche Keiseraas og Sturla Hansen.
Hellsenteret111219

Linn Hansen skal lede den daglige driften og har med seg Wenche Keiseraas og Sturla Hansen som sentrale medarbeidere. Disse tre var også med før eierskiftet i Kirkebyfjellet Konferansesenter.

Selskapet Dronningberget, som eies av lokalavisdriver og forretningsmann Svein Halvor Moe, er den sentrale eieren i selskapet som nå skal eie og drive Kirkebyfjellet Konferansesenter. I tillegg er fortsatt Totalconsult inne på eiersiden.

– Det er ikke sikkert alle har hørt, men det var like før Kirkebyfjellet skulle legges ned. Heldigvis klarte vi å berge oss fra det, skriver Linn Hansen i en e-post som konferansesenteret nå har sendt ut til samarbeidspartnere, naboer og kunder.

– Del gjerne med andre, når vi reklamerer med at vi holder åpent. Det resulterer i flere åpningsdager. Tenk så enkelt kan det være, er oppfordringen fra Linn Hansen.

Hun lover at kvaliteten minst skal være på samme nivå som tidligere, på alle områder.

– Kirkebyfjellet har vært kjent for mat av høy klasse servert med personlig og hyggelig service. Den høye kvaliteten skal vi beholde. Etter hvert vil vi ta noen nye grep, for å løfte Kirkebyfjellet på et enda høyere nivå, og inntil videre vil vi gjøre vårt ypperste for å fortsette å tilby et godt sted å være, reklamerer Linn Hansen.

Overtakelsen av det nye eierskapet og driften av Kirkebyfjellet Konferansesenter skjer 1. juli. Det blir hytteutleie i hele juli, mens konferansesenteret åpner dørene fra 1. august.

Les forrige sak:
Frostating er ett av ni nye utvalgte kulturlandskap i Norge.
– Dette er veldig stas

Frostating inn i ærefullt selskap

Close