12 °C Stjørdal, NO
21/09/2019

Disse styrer VM i rallycross

|| Styreleder Thomas Lidal Jamne sitter trygt i førersetet mot sommerens VM-runde i rallycross på Lånkebanen. Her sammen med styremedlemmene Hallgeir Raknerud (f.v.) Jan Olav Haarsaker og Sverre Myrvold. Foto: Hell RX||

Team Verksted World RX of Norway arrangeres 8. – 10. juni i 2018 Det kommer til å buldre og brake når verdenseliten i rallycross møtes til dyst på Lånkebanen andre helga i juni. Denne gangen er organisasjonen bak solidere enn noen gang. Det er etablert et aksjeselskap der eierne har lagt 200.000 kroner hver i selskapet. Med to millioner i aksjekapital i bunnen har det nye styret møttes til første styremøte. Det er Thomas Lidal Jamne som er styreleder og med seg i styret har han Sverre Myrvold, Jan Olav Haarsaker og Hallgeir Raknerud. Dette skriver VM-komiteen i en pressemelding. 

– Jeg sa ja til å bli styreleder her på grunn av at dette er et stort og artig arrangement for Stjørdal. Jeg har ikke mer forhold til rallycross enn at jeg var på Lånkebanen og så på VM-runden i sommer. Jeg tror det er mange som fortsatt ikke skjønner hvor stort dette er, sier Jamne.

Rutinert gjeng

Den nye styrelederen sover godt på puta etter første styremøte der han også møtte Barbro Kristoffersen og Harald Lauritzen. De to går på nok en runde med ansvarsverv i organisasjonen.

– Det er tydelig at det er en rutinert gjeng med mye erfaring som allerede har lagt ned mye arbeid før arrangementet til sommeren. De fleste komitélederne er på plass i organisasjonen nå og det er snakk om mange dyktige folk. Dette er i flytsonen så det holder, sier Jamne – som dermed sitter rolig i førersetet.

Coop Storlien artikkelnivå

Nå skal det jobbes med å forberede Lånkebanen til VM-runden. Det jobbes videre med sponsoravtaler og ikke minst billettsalg.

– Nå er det førjulskampanje. Billettsalget er åpent og de som ikke vet hva de skal kjøpe til mannen kan kjøpe billett til VM-runden, foreslår styrelederen i pressemeldingen. 

Eierne  

Aksjeeierne i Hell RX AS er Stjørdal kommune, Brødrene Bjerkli AS, Norges bilsportforbund, NAF avd. 63 Stjørdal, NAF Sør-Trøndelag, Kristoffersen bil AS, Stjørdal og Meråker trafikkskole AS, Børstads Transport AS, Sortun Invest AS og Gjensidige Stjørdal brannkasse.
Formålet med selskapet er å forberede og arrangere VM i rallycross på Lånkebanene. Selskapet har ikke erverv som formål og alt overskudd fra arrangementet skal gå til å styrke egenkapitalen og sikre selskapets drift i samsvar med formålet. Det er ikke anledning til å ta ut utbytte fra selskapet. Dersom selskapet avvikles, skal den opptjente kapitalen, avsettes til et kulturfond som benyttes til kultur- og idrettsformål i Stjørdal kommune, står det skrevet i selskapets vedtekter.

Les forrige sak:
||
Næringsforum får 150.000 kroner i støtte

  Det er utarbeidet en egen avtale som underlag for dette. […]

Close