4 °C Stjørdal, NO
19/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Disse tre tok fem NM-gull

– At ingen av de store klubbene fra Østlandet tok flere gull enn oss er både overraskende og stort for oss

Disse tre sjakkstjernene tok til sammen fem NM-gull for Hell Sjakklubb under NM. Fra venstre: Kristoffer Wang Strømhaug, Alexander Øye-Strømberg og Robin Wullum. (Foto: Privat) Disse tre sjakkstjernene tok til sammen fem NM-gull for Hell Sjakklubb under NM. Fra venstre: Kristoffer Wang Strømhaug, Alexander Øye-Strømberg og Robin Wullum. (Foto: Privat)

Hell Sjakklubb tok hele fem gull under NM i sjakk. Det var flest av alle deltakende klubber.

– Vi hadde vel snakket om at det kunne være mulig, men det var helt utrolig. At ingen av de store klubbene på Østlandet tok flere gull enn oss er både overraskende og stort for oss, sier en strålende fornøyd sjakklubb-formann Torbjørn Dahl.

I miniputtklassen imponerte Kristoffer Wang Strømhaug (11) stort. Han vant gull både i hovedturneringen, altså langsjakk, og i lynsjakk.

– Det er temmelig sjelden at trønderske spillere hevder seg i NM, og særlig i de aller yngste klassene. Så vidt jeg har brakt på det rene var den forrige trønderske vinneren i denne klassen helt tilbake i 1987, sier Torbjørn Dahl.

Tre år eldre Alexander Øye-Strømberg herjet i kadettklassen og tok gull i lynsjakk. I hovedturneringen ble det nok en medalje, der 2005-modellen sikret seg bronsemedalje. To gull ble det også på Robin Wullum som vant både hovedturneringen og lynsjakk i klasse 3 for voksne spillere.

Les forrige sak:
Denne bjørnen ble felt i Selbu mandag kveld. (Foto: Hans Ivar Stene)
Bjørn skutt i Selbu

Ble observert mandag formiddag - skutt mandag kveld

Close