4 °C Stjørdal, NO
19/10/2020

Dobbelt Blink på spillerbørsen

Imponerer alle i hele fotball-Norge

Sander Erik Kartum (t.h.) og Mats Størseth Lillebo kan juble og flire sammen. Ikke bare imponerer Stjørdals-Blink, men de to har vært best i Obos-ligaen så langt i år. (Foto: Åge Sjølstad)

NTB sine journalister setter karakter på alle spillere i alle kamper i Obos-ligaen. Disse danner grunnlaget for rundens lag, og selvsagt kåringen av årets spiller etter endt sesong. Fredag kveld vant Stjørdals-Blink hele 4-1 hjemme over KFUM og fikk tre spillere med på rundens lag. Høyreback Lars Ramstad figurerer der for første gang, mens Sander Erik Kartum og Mats Størseth Lillebo, nesten som vanlig, fikk plass. Til alt overmål tar en stjørdaling på Ranheim, Robert Williams, plass på venstrebacken.

Totalt etter 17 serierunder er det stor Blink-dominans på spillerbørsen. Sander Erik Kartum har ifølge NTB sine utsendte på kampene vært Obos-ligaens beste spiller så langt med en snittkarakter på 6,31. Til alt overmål er det Blink-kollega, Mats Lillebo som følger på plassen bak, med et snitt på 6,25. Tredje best så langt i år har Ranheims Erik Tønne vært med et gjennomsnitt på 6,13.

Mandag kveld kan både Kartum og Lillebo imponere videre, da Ham-Kam er motstander på velkjente Briskeby stadion i Hamar.

Les forrige sak:
HOLDT STILEN: Tone Marie Klevan i gang med en av sine mange runder i Sandskogan etter 17 times løping lørdag formiddag.
I det lange løp er det godt å komme tilbake til hverdagen

Tone Marie Klevan (37) fra Elvran løp 191 kilometer på drøyt 21 timer

Close