-4 °C Stjørdal, NO
29/11/2020

Dobler arealet og ansetter to nye

NAF-senteret Stjørdal har startet bilverksted

Petter Haugan (t.v.) og Karol Buksel (t.h.) er de to siste tilvekstene som Stig Mikalsen har ansatt ved NAF-senteret i Stjørdal. Petter Haugan (t.v.) og Karol Buksel (t.h.) er de to siste tilvekstene som Stig Mikalsen har ansatt ved NAF-senteret i Stjørdal.

NAF-senteret Stjørdal har startet opp som bilverksted.

– Fra nyttår startet vi å tilby verkstedtjenester, men vi fant raskt ut at vårt areal ble for lite. Derfor leide vi en ny verkstedhall i samme bygg, og nå har vi nesten doblet arealet, sier Stig Mikalsen, som er daglig leder for NAF-sentrene både i Stjørdal, Levanger, Steinkjer og Namsos.

– Medlemmene vil ha ett senter

Tidligere var NAF i Stjørdal på Tangen mest kjent for å gjennomføre EU-kontroller, garantiutløpstester og kjøps- og salgstester. Ifølge Mikalsen var det et krav fra medlemmene som gjorde at NAF startet opp med verkstedtjenester.

– Medlemmene ønsker seg ett senter å forholde seg til, og særlig når de hadde vært hos oss for å ta EU-kontroll ville de også at vi skulle utføre reparasjonene. Det kan vi nå gjøre, og vi tilbyr å utføre alle typer verkstedtjenester på bil inkludert service unntatt motor og girboks, som vi mener merkeverkstedene er de beste til å foreta, sier han.

Det betyr at alt av slitedeler kan fikses hos Mikalsen & co.

– I tillegg skal vi fortsatt ta EU-kontroller på bilene, sier han.

Stig Mikalsen er glad for at NAF nå kan utvide tilbudet både til medlemmer og andre som ønsker å benytte seg av senterets tjenester.
Stig Mikalsen er glad for at NAF nå kan utvide tilbudet både til medlemmer og andre som ønsker å benytte seg av senterets tjenester.
Lite markedsføring

NAF valgte å være noe forsiktig etter verkstedoppstarten i januar. Det skyldes en helt spesiell årsak.

– Vi har ikke markedsført oss veldig hardt, og det er på grunn av at vi aldri har drevet vanlig verksted tidligere. Vi trengte tid for å komme i gang, men nå skal vi bli mer synlig i forhold til markedsføring, sier Mikalsen.

En gruppe de gjerne vil treffe oftere, er NAF-medlemmene i Stjørdal og omegn.

– Mange er kun her på EU-kontroller og dekkskifteaksjoner. Vårt ønske er at de også skal benytte oss til andre tjenester. Hos oss får alle medlemmer ti prosents rabatt på arbeid og deler, og på en stor reparasjon kan de raskt tjene inn medlemsavgiften, sier han.

Startet nylig

For å svare på den forventede etterspørselen måtte NAF-senteret utvide staben.

– Vi har økt fra tre til fem ansatte, og de to siste startet nå første oktober. Økonomisk er vi hittil på plussiden i år, men det å utvide arealet og ansatte to nye verkstedsmedarbeidere blir for oss store investeringer, sier Mikalsen.

Les forrige sak:
15 tatt i kontroll

Det gikk unna på Skatval

Close