12 °C Stjørdal, NO
30/07/2021

Doblet fjorårets omsetning på et halvt år

– Vi er i utvikling og utelukker ikke at vi kan utvide

Daglig leder for VR-teknologiselskapet Trygg-Grunn AS, Arild Berg, forteller om bedriftens siste satsning og hvordan det siste halvåret har gått. Daglig leder for VR-teknologiselskapet Trygg-Grunn AS, Arild Berg, forteller om bedriftens siste satsning og hvordan det siste halvåret har gått.

Selskapet Trygg-Grunn AS var i ferd med å satse da pandemien slo til for fullt i mars 2020. Etter et år med utvikling åpner stjørdalsselskapet nå nytt kontor.

– Målet er å få et fotfeste på Vestlandet, sier daglig leder for Trygg-Grunn, Arild Berg.

Ønsket å satse

Da Stjørdals-Nytt var i kontakt med Berg i mars i år, hadde selskapet akkurat lansert et nytt førstehjelpskurs ved bruk av VR-teknologi.

Etter å ha landet flere store avtaler i Trøndelag, som blant annet ved Sykehuset Levanger og på kommunal side, har selskapet nå tatt steget videre og åpnet nytt kontor i Nordfjord.

– Vi åpnet nytt kontor i juni, der en person med god tilknytning til Nordfjord skal lede kontoret. På sikt er målet å få inn flere ansatte der og å få et fotfeste på Vestlandet, forklarer Berg og fortsetter:

– Da vi så at det var aktuelt å videreutvikle fra Trøndelag, ble det naturlig å satse der.

Sikret nye avtaler

Hittil har selskapet landet flere avtaler fra sitt nye kontor. Ifølge Berg skal selskapet ha inngått avtale med én kommune, i tillegg til en samarbeidsavtale med Nordfjord akademiet.

– Det er primært helsesektoren vi ønsker å nå først, men vi tilbyr også tjenester for større bedrifter og innen reiseliv, sier han.

Foreløpig vil hovedkontoret befinne seg i Stjørdal. Begrunnelsen skal være at 90 prosent av kundemassen befinner seg i Trøndelag.

– Vi er i utvikling og utelukker ikke at vi kan utvide på Vestlandet hvis det viser seg å gå rett vei der. Målet er å sikte oss inn på Østlandet etter hvert, men det ligger fremdeles langt fram i tid, forklarer Berg.

Doblet omsetningen

Det er nå tre år siden Trygg-Grunn ble etablert. Målet var å satse større i fjor, men på grunn av koronapandemien ble selskapet tvunget til å legge noen planer på is.

– Det ble lite salg i fjor, men vi jobbet med å videreutvikle konseptet og det ser vi effekten av nå, sier Berg.

Selv om fjoråret ikke ble helt som tenkt, klarte selskapet å nå en omsetning på en million kroner. I år har de doblet omsetningen på seks måneder.

– Førstehjelpskurset vi nylig lanserte ga oss mange gode kontakter og ikke minst troverdighet. Det har hatt sin betydning, mener lederen.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Melding om synkende båt

Politi og brannvesen har hittil ikke lokalisert båten

Close