5 °C Stjørdal, NO
19/05/2021

Dømt for driting i postkasse

Mannen i 20-årene ble også dømt for vold og oppbevaring av doping og narkotika

Inntrøndelag tingrett og postkasse. (Illustrasjonsfoto) Inntrøndelag tingrett og postkasse. (Illustrasjonsfoto)

120 dager i fengsel ble straffen for en stjørdaling i 20-årsalderen. Han ble dømt for vold, oppbevaring av doping og narkotika, og å bruke en postkasse som do.

I Inntrøndelag Tingrett erkjente dømte seg ikke skyldig i voldsbruken han var tiltalt for. Han erkjente seg skyldig i å oppbevare doping og hasj, og å drite i en postkasse. Enstemmig fant retten stjørdalingen skyldig i alt han var tiltalt for og fastsatte straffen til fengsel i 120 dager.
Sparket og slo
I juli i fjor ble han funnet skyldig i å ha slått og sparket en person gjentatte ganger. I starten av 2020 hadde han 40 gram hasj i bilen han var passasjer i. Senere samme dag fant politiet 180 dopingtabletter og et hetteglass med 5 milligram testosteron da de ransaket boligen til stjørdalingen.
Avføring i postkasse
Natt til 17. mai i fjor brukte dømte en postkasse som do, og la igjen fast avføring. Kassen ble han dømt til å erstatte med 229 kroner.
Selv om det var mulig å rengjøre mente retten det kunne henge igjen tanker om avføringen slik at eieren ikke lenger ønsket å motta post i kassen. Dømte godtok å erstatte postkassen.
Fem vitner avga forklaring i retten. Dommen var enstemmig. Dømte vil få den forkynt i fengsel hvor han soner en tidligere fengselsstraff.

Les forrige sak:
Sju minutter lang kaffeprat mellom ordfører Kjersti Kjenes og statsminister Erna Solberg. (Foto: Thomas Haugersveen/ Statsministerens kontor)
Hadde en kort og intens kaffeprat med Erna

Fikk syv minutter med statsministeren

Close