14 °C Stjørdal, NO
22/05/2019

DPS Stjørdal synger ut

 

DPS Stjørdal stiller eget kor i “Lyden av trivsel” i Helse Nord-Trøndelag. Lyden av trivsel er et prosjekt som kjøres i Helse Nord-Trøndelag fra mars til november. Prosjektet er støttet av Kulturdepartementet, og gjennomføres i samarbeid med Rock City.

 

Dette er et tilbud til medarbeidere i Helse Nord-Trøndelag, hvor profesjonelle artister skal veilede og synge sammen med kor som stables sammen i foretaket. Grunntanken er å bruke profesjonelle artister til å lede amatørkor av medarbeidere. Hver fjortende dag gjennomføres øvelser på fritiden, og i månedsskiftet oktober/november blir det forestillinger i Levanger og Namsos.

Undervegs blir det konkurranser, aktiviteter og rimelig ettertraktede og hemmelige premier. Utstemming er utelatt i konkurransen. Antallet påmeldte totalt i fylket har passert 650 med god margin. Dermed deltar en av fire foretaksansatte. Korledere er Ronny Grannes, Terje Tranaas og Thomas Brøndbo. Fra Levanger stiller 12 kor, Namsos mønstrer 8 kor mens DPS Stjørdal stiller ett kor. Kulturdepartementet støtter prosjektet finansielt.

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
Tydal tenker nytt

    I 2002 sto daværende næringssjef Jostein Mollan i Tydal […]

Close