17 °C Stjørdal, NO
18/06/2019

Dramatisk bilbrann i Hommelvik

DRAMATISK: Føreren av en annen bil varslet Stein Morten Kolstad om at bilen han kjørte brant i Hommelvik sentrum tirsdag formiddag.

 

Det var føreren av en annen bil som fikk signalisert til Stjørdalingen Stein Morten Kolstad, at bilen han kjørte brant da han passerte krysset Øyavegen/Gamle E6 i Hommelvik sentrum på tur nordover.

– Føreren vinket stoppet meg og fortalte at det brant i bilen min, forteller Kolstad, som ringte brannvesenet umiddelbart.

– I løpet av de tre-fire minuttene det tok før brannvesenet kom til stedet, var bilen fullstendig overtent og flammene stod høyt til værs, forteller han.

Hellsenteret uke 25 mobil

– Heldigvis hadde jeg ingen passasjerer eller unger i bilen, forteller Stein Morten Kolstad, som er glad for at det gikk bra tross alt, der han står ved siden av den utbrente bilen.

Verken politi eller brannvesen vet noe om brannårsaken.

 

 

 

Les forrige sak:
JA TIL BYGGING: Flertallet i Malvik Formannskap, (f.v) Rakel Trondalen (SV), Randi Eikevik (AP), Knut Sjøvold (SP) og ordfører Terje Granmo (AP) gikk inn for at det bygges nytt sykehjem og nytt Folkets Hus i Hommelvik.
Bygger sykehjem og nytt Folkets Hus

  Det var knyttet en del spenning til behandlingen av saken […]

Close