16 °C Stjørdal, NO
23/05/2019

Drøftet Værnesregionen

Torstein Mørseth, som her slår Jeppe i Prestegårdshagen, leder arbeidet med felles strategisk næringsplan for Værnesregionen.

 

Politikerne ble utfordret i forhold til kraftsituasjonen i regionen, behovet for forenkling og mindre byråkrati, og hvordan lokale avgiftsregimer kan representere ulike konkurransevilkår for bedriftene avhengig av hvilken kommune man er etablert. NHO Trøndelags Jon Uthus fokuserte på lokale rammevilkår og spesielt eiendomsskatt, samferdsel, rekruttering og offentlige anskaffelser.

 

Daglig leder i Stjørdal Næringsforum, Torstein Mørseth snakket om næringslivet forventninger til samarbeidet i Værnesregionen og en felles strategisk næringsplan for Værnesregionen. Næringsforumet i Stjørdal skal lede dette arbeidet.

 

Coop Storlien artikkelnivå

Daglig leder i Selbuhus, Mikal Langseth, snakket om sine synspunkter på Selbuveien som en «flaskehals» for næringsutviklingen i Selbu. Daglig leder i Selbu Næringsforum, Hans Morten Aas, rettet søkelyset mot mulighetene samarbeidet i Værnesregionen kan gi.

Les forrige sak:
Norge J19 trente på Remyra gress mandag ettermiddag. Vi ser vertsklubbens store ildsjeler Sigmund Alfred Husby og Torbjørn Fagerli flankere bak
Landskamper torsdag

    Det skal spilles kamper også på Verdal stadion og […]

Close