-4 °C Stjørdal, NO
24/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 04

Drømmedag for skielskere

Se flere bilder fra en praktfull skidag i slutten av mai

Fantastiske forhold for skikjøring 21. mai. Se flere bilder nederst i artikkelen!

Petter Gresseth Lægran på 2,5 år og Marcus Gresseth Mæhre på 10 år var to av de som koste seg på ski torsdag 21. mai. (Foto: Privat)

– Flott dag med masse besøk. Slik oppsummerer daglig leder, Aud Ravlo Sakshaug i Meråker Alpinsenter torsdagen. Fullt av biler og mennesker var på plass da anlegget åpnet klokka 10 Kristi Himmelfartsdag og i løpet av dagen kom det flere til.

– Det gikk så bra. Folk holdt avstand og var glad og happy, sier Sakshaug, som kan se fram til enda tre flotte skidager i helgen. Aller best værutsikter er det på fredag.

– Været kommer til å bli helt herlig, men ettersom det ikke er helligdag blir det nok mindre folk her da, sier Aud Ravlo Sakshaug, som storkoste seg i bakken sammen med skientusiaster fra store områder torsdag.

– Det er ingen tvil om at folk er glade for å kunne stå på ski seint i mai. Det kom folk fra hele Trøndelag, sier Alpinsenter-sjefen.

 

Mye folk, men alle holdt bra avstand. (Foto: Privat)
Eskil Langseth og Elias Langseth er fra Trondheim, men tok gladelig turen til Meråker på Kristi Himmelfartsdag. (Foto: Privat)
Skikkelig stas med skikjøring på tampen av mai. (Foto: Privat)
De måtte smøre seg litt med tålmodighet, men det var ikke noe problem. (Foto: Privat)
Rett og slett lekkert i Meråker Alpinsenter på Kristi Himmelfartsdag. (Foto: Privat)

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Politiet ba folk forlate arrangement på Hell

Antallet er langt over det godkjente

Close