4 °C Stjørdal, NO
19/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

– Drømmen er selvsagt å toppe Billboardlisten

Heidi Dybvad og Sofie Børsvik er klar med sin andre poplåt

Stjørdalingen Heidi Dybvad (f.v.) og nordlendingen Sofie Børsvik kunne fredag slippe sin andre låt. Nå ser de frem til å følge musikkdrømmen videre. Foto: Aina Haugen Aae Stjørdalingen Heidi Dybvad (f.v.) og nordlendingen Sofie Børsvik kunne fredag slippe sin andre låt. Nå ser de frem til å følge musikkdrømmen videre. Foto: Aina Haugen Aae

Heidi Dybvad og Sofie Børsvik leverte bachelor og låt om hverandre. Nå åtte måneder senere slipper duoen som kaller seg «Nagini» sin andre poplåt.

– Tittel var nok det første vi startet med, så bygde vi ut ifra det, sier Heidi Dybvad.

To låter på åtte måneder

25-åringen fra Stjørdal bor for tiden i Oslo, hvor hun i løpet av fjoråret ble ferdig med en bachelor i music buisness. Sammen med medstudent og nordlending, Sofie Børsvik, har duoen nå gitt ut to låter.

– Den første låten «Det som kunne ha vært» slapp vi i august i fjor. Det ble nok ingen topphit, men det var utrolig lærerikt og veldig gøy, forklarer Dybvad.

Den første singelen handlet om et kjærlighetsbrudd, hvor man drømmer seg bort og fantaserer om hva som kunne ha vært hvis alt rundt var perfekt. I den nye låten tar de for seg øyeblikket før forelskelsen.

Hva kan magnetisk bety?

Til Stjørdals-Nytt forteller jentene at arbeidet med den nye låten startet veldig tilfeldig.

– Vi skulle egentlig øve, men vi hadde bestemt oss for å lage en ny låt. Vi var i grunn litt usikker på hva vi skulle skrive om, forklarer Dybvad.

I forkant hadde de skrevet ned noen spesifikke ord, blant annet «magnetisk». Dette ble tittel i den nyeste låten. Men hva betyr egentlig magnetisk? Spørsmålet ble utgangspunktet de valgte å bygge videre på.

– Låten handler rett og slett om to fremmende som får øyekontakt, hvor de begge kjenner en tiltrekning til hverandre. Følelsen er nesten magnetisk, sier Børsvik.

Toppe Billboardlisten

Det er nå ett år siden Dybvad og Børsvik skrev ferdig låten. Takket være studiet har de oppnådd flere kontakter innen musikkbransjen, som har gitt de muligheten til å produsere og utgi egne låter.

Fredag 16. april slapp de sin nyeste singel på flere strømmetjenester som Itunes og Spotify.

– Drømmen er selvsagt å toppe Billboardlisten, bli kjent internasjonalt og dra på turné. Man skal imidlertid være veldig heldig med riktig tid, låt og treffe rett folk. Samtidig må man jobbe ekstremt hardt over lang tid, og det er sjeldent man hører om personer som blir stjerne over natten, sier de videre.

Les forrige sak:
Andrea Reppe Underhaug har lenge drømt om å starte sitt eget treningssenter. Etter mye hjelp og bistand, ble drømmen en realitet i september i fjor.
Realiserte treningssenter-drømmen i bestefars uthus

- Jeg tok en råsjans, sier Andrea Reppe Underhaug

Close