24 °C Stjørdal, NO
20/07/2019

Drømmepåska er på vei

Sjekk de utrolige værvarslene!

Sol fra skyfri himmel, kalde netter som tar vare på mye av skiføret, kan gi perfekte påskedager i fjellet. Men også ved sjøen ligger det an til strålende påskedager. Dette bildet er fra Meråker. (Foto: Tone Bergquist) Sol fra skyfri himmel, kalde netter som tar vare på mye av skiføret, kan gi perfekte påskedager i fjellet. Men også ved sjøen ligger det an til strålende påskedager. Dette bildet er fra Meråker. (Foto: Tone Bergquist)

Å hildrande du! Dersom meteorologene treffer med sine varsler får vi en helt fantastisk påske værmessig.

Sol, sol, sol og enda mer sol. Slik ser langtidsvarselet ut for hele Stjørdals-regionen den kommende uka. Foreløpig strekker varslene seg til og med skjærtorsdag og det er knallgul sol på alt av værmeldinger. Uansett om du skal til fjords eller fjells ligger det an til noe som kan ligne på tidenes påske om du liker sol fra skyfri himmel.

– Sen påske betyr ekstra lange dager og varme ettermiddager i solveggen. Og selv om snøen har forsvunnet mange steder i lavlandet er det nok snø og flotte forhold i høyfjellet, sier generalsekretær i Den Norske Turistforening, Dag Terje Klarp Solvang.

Han forteller om mer enn nok snø i det aller meste fjell-Norge, og trekker spesielt fram Sylan-området med kjempefine forhold.

Slik ser langtidsvarselet ut fram til og med skjærtorsdag for Stjørdal. (Skjermdump fra yr.no)
Slik ser langtidsvarselet ut fram til og med skjærtorsdag for Stjørdal. (Skjermdump fra yr.no)

Les forrige sak:
PÅ TRONEN: Senterpartiet og ordfører Ivar Vigdenes vokser videre i Stjørdal. Ordførerpartiet er nå det største partiet i Stjørdal på vår ferske meningsmåling.
Nå er hans parti størst i Stjørdal

Stor meningsmåling viser at Senterpartiet er større enn Arbeiderpartiet i Stjørdal

Close