-4 °C Stjørdal, NO
24/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 04

Dropper lensmannskontor i Meråker og Frosta

|| Politiet har hatt kontorer ved rådhuset i Meråker. Nå får de ikke lengre fast politilokaler i bygda, og det samme gjelder for Frosta.||

– Politiet har sagt opp leieforholdet for kontorlokaler i Meråker og Frosta kommuner fra 1. april. Fra denne dato skal politiet ha oppmøtested ved Stjørdal lensmannskontor, Selbu og Tydal lensmannskontor og ved politiposten på Trondheim Lufthavn Værnes, bekrefter fungerende lensmann i Stjørdal, Arne Henrik Ulvin.

Han understreker at denne endringen ikke vil ha stor praktisk betydning for innbyggerne i de to kommunene. 

– Politiet kommer fortsatt til å ha mye aktivitet i alle kommunene i Værnesregionen, men vi har nå ikke lenger tilgjengelig politilokaler. Mye av aktiviteten kommer til å skje med base i politibilen, sier Ulvin, som også understreker at de hele tiden har et godt samarbeid med kommunene i Værnesregionen. 

– De er på tilbudssiden og har tilbudt å låne ledige kontorer og møterom, dersom det skulle være behov for dette, sier lensmann Arne Hernik Ulvin.

Les forrige sak:
1. april vil restauranten fremstå som totalrenovert, sier hotelldirektør Arild Vollan ved Scandic Hell. Gjestene på Scandic Hell har etterlyst en uterestaurant. Nå blir ønsket innfridd utenfor sørsida av hotellet.
Flunkende ny restaurant snart klar

– Jeg er stolt og glad for at Scandic og KLP […]

Close