24 °C Stjørdal, NO
20/07/2019

Dryss med Pihl-lansering

En av få butikker som får splitter ny norsk kolleksjon

STOR DAG: Mari Almli (t.v.) og Linda Dybvad ved Dryss i Torgkvartalet gleder seg til å finne fram Camilla Pihl-klærne i butikken. STOR DAG: Mari Almli (t.v.) og Linda Dybvad ved Dryss i Torgkvartalet gleder seg til å finne fram Camilla Pihl-klærne i butikken.

Torsdag klokka 10 er Dryss i Torgkvartalet én av tre utvalgte butikker i Midt-Norge som lanserer den splitter nye kleskolleksjonen til Camilla Pihl.

– Dette er så stort at vi har søkt om, og fått tillatelse, til å skjenke litt bobler i butikken i forbindelse med lanseringen. Vi er både glade og stolte for å få være med en del av dette, sier Dryss-innehaver Mari Almli.
Stolt fordi hennes Dryss er en av tre butikker i Midt-Norge som får disse klærne inn i sine hyller.
Camilla Pihl er en velkjent kvinne i mange miljø. Hun er utvilsomt en av landets største influensere, som markerer seg både som blogger, modell, designer og forretningskvinne.
– Nå kommer hun med sine egne klær og har laget sin egen kleskolleksjon i samarbeid med Holzweiler, forteller Almli.
Nettopp Holzweiler, som er et norsk klesmerke, er inngangsporten til hvordan de nå har blitt utvalgt til å få Camilla Pihl-kolleksjonen.
– Hvordan vi har fått det til? Nei, si det, sier Mari Almli og smiler. Hun innrømmer at de har jobbet en del med det, men at samarbeidet med Holzweiler har vært nøkkelen. – Vi har allerede en del klær fra dem, så det ga oss muligheten. Og ikke minst passer dette konseptet oss veldig godt, sier Almli.

Noe for alle

Kleskolleksjonen fra Camilla Pihl består av 31 plagg og håndklær. Dermed blir det ikke at det bugner av Pihl-klær, og det blir heller ikke etterfylt med større mengder etter hvert.
– Det blir ikke de store mengdene, så her blir det først til mølla. Får bare håpe at stjørdalingene kjenner sin besøkelsestid, sier Dryss-sjefen.
Hun lover at det er noe for enhver dame i utvalget.
– Dette er klær for den «vanlige» dama i gata. Kvaliteten er høy og det er delikate farger og print, sier Mari Almli om de 31 plaggene, der ekspertene spesielt fremhever omslagskjolene, sett med bukse og omslagstopp og badedrakter. Fargene er i stor grad jordfarger, som er vårens trend. Det er mye militærgrønn og beige, men også kremhvit og oransje.

Butikk i medvind

I overgangen mellom den nye og den gamle delen av Torgkvartalet merker Mari Almli at butikken hennes er i ferd med å skaffe seg skikkelig fotfeste. Hun er svært opptatt av å få fram at Dryss ikke er en butikk kun for de mest velfylte lommebøkene.
– Vi har slitt litt med det, men stadig flere kommer innom og da er det gjort. Når de først har vært her en gang kommer de gjerne igjen. Det ser muligens eksklusivt og dyrt ut her, men vi har noe til alle aldre og i alle prisklasser, sier Mari Almli.

 

Les forrige sak:
Nelly Lian fra Fremskrittspartiet er storfornøyd med at de minste barnehagene nå får ekstra tilskudd.
Små barnehager får 3,8 millioner

Seks Stjørdals-barnehager får tilskudd for å øke bemanningen

Close