2 °C Stjørdal, NO
24/03/2019

Dugnadsgjeng tok virkelig tak

Skinnarvollen på Langstein har fått et skikkelig ansiktsløft

Råsterk og arbeidsvillig dugnadsgjeng har byttet tak og takrenner på Skinnarvollen på pinseaften. (Foto: Privat) Råsterk og arbeidsvillig dugnadsgjeng har byttet tak og takrenner på Skinnarvollen på pinseaften. (Foto: Privat)

En stor og sterk dugnadsgjeng brukte pinseaften til å bytte tak på Skinnarvollen på Langstein.

– Imponerende innsats av Johan Petter Bye og Langstein Salongskytterlag. De fortjener virkelig all heder og ære, sier Per Steinvikaune, som er leder av Skatval og Borås fjellstyre.

Praktfulle omgivelser på Skinnarvollen. (Foto: Privat)
Praktfulle omgivelser på Skinnarvollen. (Foto: Privat)

Skytterlaget på Langstein har tatt på seg ansvaret for vedlikeholdet av Skinnarvollen, slik som de har for Heggesvollen og Forbordsvollen.

– Denne gangen byttet de tak og takrenner. Tidligere i år sørget de for ny bordkledning på vestveggen. I det hele tatt har det blitt en skikkelig ansiktsløfting for Skinnarvollen, forteller Steinvikaune.

Vestveggen hadde for øvrig blitt skikkelig torpedert av hakkespetter gjennom flere år, og var på høy tid at fikk ny bordkledning.

Fjellstyrelederen forteller at det er en enkel standard på Skinnarvollen, men den er alltid tilgjengelig.

Coop Storlien artikkelnivå

– Det skal alltid være ved i boden og hytta er bestandig ulåst, sier Steinvikaune, som virkelig er takknemlig for den jobben som Langstein Sportsskytterlag gjør for felleskapet med sin solide dugnadsånd.

Les forrige sak:
Beboerne og de ansatte i andre etasje på Halsen sykeheim var pyntet til rojal fest på storskjermen i bakgrunnen.
Stor bryllupsfest på sykehjemmet

Beboere fulgte prinsebryllupet minutt for minutt

Close