14 °C Stjørdal, NO
19/07/2019

Dundrende suksess for matdager

SE MASSE BILDER fra lørdagens matdag

Heidi Cicilie Østerås Hasselvold og Ingunn Tronsmo Skallan stekte og serverte smakebiter i massevis fra Meråker Kjøtt, og maten forsvant fort fra bordet. Heidi Cicilie Østerås Hasselvold og Ingunn Tronsmo Skallan stekte og serverte smakebiter i massevis fra Meråker Kjøtt, og maten forsvant fort fra bordet.

Gågata og Torget i Stjørdal har vært fylt av mat, matlukt og masse mennesker fredag og lørdag. Se mange bilder fra lørdag – klikk på bildene for å se dem i full størrelse!

– Stor stemning, mye folk. Slik er den korte oppsummeringen fra matdag-general Odd Petter Haugseth i Stjørdal Næringsforum. Han står midt i Gågata og bivåner et oppmøte av mennesker som er betydelig bedre enn de tre tidligere årene med matdager.

– I år har det vært mer folk enn både i 2014, 2015 og 2016. I fjor var det jo ingen matdager her, sier Haugseth.

Maten frister mennesker, og det gjorde også Stjørdals-bandet Malt fredag kveld. Arrangørene måtte fikse flere bord og stoler til Torget under konserten.

48 utstillere er med på årets matdager som avsluttes lørdag klokka 16. I følge Haugseth er tilbakemeldingene fra disse at handelen har vært meget bra både fredag og lørdag.

Les forrige sak:
Ivrige mottakere på landjorda av godteri fra oven. (Foto: Roger Strømsnes)
Godteri fra himmelen

Hellsenteret innledet lørdagen med et veldig populært godterislipp fra helikopter

Close