6 °C Stjørdal, NO
19/02/2019

Duo skal ta Duetten videre

|| Sonja Hagen har invitert Bjørnar Lien inn på eiersiden hos Duetten AS. Nå skal de sammen drive og videreutvikle spesialbutikken i Kjøpmannsgata.||

– Da Bjørnar «dukket opp» fant vi ut at dette var en god idé, sier Sonja Hagen.

Etter at kompanjong og «Duetten-mamma» Astrid Grendal ble pensjonist og solgte seg ut av selskapet satt daglig leder Sonja Hagen med alle aksjene. Helt til nå.

– Av og til møter man en vegg og jeg startet her på praksisplass i mai i fjor. Jeg har vært på veg tilbake i arbeidslivet, og jeg er veldig glad for å få muligheten her, sier Bjørnar Lien.

Mange års bransjeerfaring

Bjørnar Lien vet veldig godt hva bransjen handler om etter mange år som butikksjef for Kid, først på Hell Kjøpesenter og deretter på Sjøsiden.

– Vi utfyller hverandre godt, blir de to skjønt enige om. Begge har lang erfaring fra gardiner og annet interiør, men for tydalingen Lien blir det en litt annen hverdag enn som butikksjef i en stor kjedebutikk.

– Bjørnar er veldig dyktig til å sy og har fagbrev i kjole- og draktsøm. I tillegg er han god på å plassere varer og holde orden i butikken, sier Sonja Hagen.

Flere og flere hjemmebesøk

Selv er hun den utegående selgeren, som drar på stadig flere hjemmebesøk.

– Vi er ofte hjemme hos kundene for å gi råd og se på gardinmuligheter, og det distriktet er stort, sier Hagen, og nevner både Meråker, Selbu, Malvik og Levanger som «hjemmebesøkskommuner». Og dette er et marked som er voksende spår de to Duetten-eierne.

– Det er enklere både for oss og kunden at vi kommer hjem til dem, i stedet for at de kommer hit og tar med prøver fram og tilbake. Dessuten er det vi som tar gardinmålene, så vi tar ansvaret for det også, sier Hagen.

– Hvorfor inviterte du Bjørnar Lien inn på eiersiden?

– Det er veldig greit å ha noen å diskutere med daglig, og dele på kontrollen av bedriften, sier Hagen, som medgir at valget kjennes riktig ut.

– Det er godt.

Bygger videre

Sammen skal Duetten-duoen Sonja Hagen og Bjørnar Lien ta firmaet videre.

– Alt fungerer bra her, men litt videreutvikling blir det. Vi må tilpasse oss markedet, men stort sett blir det å fortsette med det som har fungert bra tidligere, sier Lien.

– Og dere to er samstemte om veien videre?

– Ja, det er vi. Vi har sikkert litt ulik smak, men det er ikke det viktigste, – det er kundens smak og behov som er det viktigste.

Les forrige sak:
||
Får to prikker etter ulovlig alkoholreklame

Det var under en salgskontroll den 12. januar i år at […]

Close