17 °C Stjørdal, NO
18/06/2019

Dyreklinikken utvider i Moheim-bygget

Stjørdal Dyreklinikk AS utvider i Moheim-bygget med ny salgsavdeling og flere rom for behandling av kjæledyr. Veterinærer hos SDK er: Hege J. Engum og Per Jørgen Engum. Hilde Landfald, Aurora Valstad, Marita Thomassen og Solveig A. Slåttholm. Dyrepleiere: Kristine Tynes og Anne Lise Bjerkenås. Klinikkassistenter: Anita Fløan, Ingrid Moksnes, Ingrid Hagerup, Jannike Svendgård og Mia Nakling.

 

Stjørdal Dyreklinikk har siden 1992 gitt mange kjæledyr service fra Moheim-bygget, og innehaverne får mange gode tilbakemeldinger om både kvalitet og profesjon. Det gir økt oppdragsmengde, og nå ser Hege og Per Jørgen mulighetene åpne seg for utvidelser. Det skjer på bakgrunn av at «naboen» Stjørdal Zoo stengte dørene og dermed sto lokalene tilgjengelige.

 

– Vi tar nå denne investeringen med utvidelser og engasjerer MT Byggteknikk med Monica og Torstein Iselvmo i en oppbyggingsfase der lokalene skal oppgraderes fra topp til bunn, sier Per Jørgen Engum. Han legger ikke skjul på at mange føler sterk omsorg for sine kjæledyr og at vi i Norge har en helt annen kultur for ivaretakelse av disse enn i andre verdensdeler.

 

Coop Storlien artikkelnivå

– Det er tydelig at de aller fleste vil ta vare på sine kjæledyr og behandler disse med respekt og omtanke. Nå utvider vi lokalene her for mottak fra 200 til 330 kvadratmeter. Behovene er klart til stede etter som vi øker antallet ansatte og oppdragene øker, sier Engum. Klinikken har kunder fra hele landet, og Engum sier Klinikken kan utføre avanserte øye-operasjoner og avansert ortopedi og operasjoner. Både salgslokale og klinikk øker nå i størrelse.  Det blir 6 behandlingsrom, 2 operasjonsrom med forbehandlingsrom, større rom for tannbehandling, som for øvrig krever flere assistenter, det blir rom for røntgen og ultralyd.

 

– Ideen ble unnfanget nylig Per Jørgen, eller har dere lenge hatt ønske om utvidelser?

– Behovene har meldt seg etter hvert som vi har vokst. Nå ble lokalet ledig rett ved siden av oss, og da var egentlig avgjørelsen grei, sier han og antyder at oppgradering av gamle og nytt lokale vil komme til å koste rundt 6 millioner kroner. Salgslokalene skal være klare i uke 29, klinikkdelen i september i år. Bedriften Stjørdal Dyreklinikk har i dag 13 ansatte.

 

 

Les forrige sak:
HENGER HØYT: Duo Rebel i levende trapes under telthimlingen hos Cirkus Arnardo. Foto: Fridgeir Walderhaug.
Latter og spenning hos Cirkus Arnardo

  Årets forestilling hos Cirkus Arnardo bærer preg av cirkusdirektør Arild […]

Close