2 °C Stjørdal, NO
20/04/2019

E6-kolonner sørover fra Værnes

Vis hensyn mellom Værnes og Rennebu på lørdag

(Illustrasjonsfoto: Forsvaret) (Illustrasjonsfoto: Forsvaret)
Værnes begravelsesbyrå steindag april

Lørdag vil de militære kolonnene i Stjørdals-regionen bevege seg sørover langs E6. I følge oversikten fra Statens vegvesen vil det bli totalt sju kolonner som kjører fra Værnes til Voll i Rennebu i løpet av lørdagen. Avgang for de første vil være klokka 10, mens de regner med at siste kolonne er på plass i Rennebu klokka 15.38 i følge militær presisjon.

I motsatt retning, fra Voll til Værnes, vil det bli en kolonne med oppstart klokka 9.45. I tillegg blir det en kolonne i hver retning på fylkesveg 705 mellom Kongens gruve på Røros til Leksdal i Lånke.

Utover dette foregår den militære trafikken i Trøndelag stort sett i Røros-området Som vanlig i disse Trident Juncture-tider minner Statens vegvesen om at militære kolonner har et annet kjøremønster enn øvrig trafikk. En kolonne kan bestå av inntil tolv kjøretøy, og farten kan være lavere enn tillatt hastighet. Statens vegvesen ber trafikantene være ekstra oppmerksom og vise hensyn, og beregne litt ekstra kjøretid på de aktuelle veiene, i de aktuelle tidsrommene.

Les forrige sak:
Are Tronseth (t.h.) og hans assistent Terje Sandmæl har planen klar før skjebnekampen mot Brattvåg.
Holder kortene tett til brystet før skjebnekampen

- Jeg er spent, men det kjennes bra ut

Close