-1 °C Stjørdal, NO
18/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

ECO-Bygg AS bygger Svebergkollen

Tove Bostad i Eco-Bygg AS foran boligene som nå ferdigstilles i prosjektet Svebergkollen i Malvik. Boligene ligger lokalisert på Vidhaugen nord for Sveberg.

Tove Bostad hos Eco Bygg AS tar oss med på en visningsrunde i Vidhaugen. Nye Svebergkollen er under oppføring med 12 nye boliger.

–  Dette blir boliger som leveres 100 % nøkkelferdige med kjøkken med hvitevarer, flislagte bad og et ferdigstilt uteområde med beplantning og lekeplass med benker og bord. Boligene med Bra 122,5 kvm og 150 kvm bygges nå kontinuerlig ut med 12 enheter i Vidhaugen, sier Tove Bostad i Eco- Bygg AS og forteller om boliger med fin beliggenhet og delvis fjordutsikt nært barnehage, skole og kjøpesenter.

– Vi ferdigstiller nå kontinuerlig disse 12 boligene som leveres til kunden komplett ferdig med hvitevarer, kjøkken, bad og nøkkelferdige hus klare for innflytting. Boligene får også integrert garasje. Det er kort vei til barnehage, kjøpesenter (Malvik Senter) og skole. Dette er et relativt nytt byggefelt, der utbygging skjer ytterst i området først blant annet for å unngå transport- og byggestøy ved utvidelser senere, forteller Tove Bostad. Hun gir rom for flere individuelle tilpasninger i byggeprosessen hos Eco-Bygg. Modell A-hus med Bra 122,5 kvm har 2 plan med stue, kjøkken, vaskerom, bod og entre i tillegg til en terrasse samt garasje i 1.etasje. Andre etasje har loftstue/soverom, to soverom og bad i tillegg til veranda. Modell C er en større hustype med Bra 150 kvadratmeter over tre plan, også disse med integrert garasje på 21,3 kvm. De første husene overleveres til kjøper i mars, og alle husene vil ferdigstilles fortløpende.

– 10 av de 12 husene er ferdig oppsatt råbygg, så man får allerede nå et godt inntrykk av området. Alle husene kommer til å ferdigstilles fortløpende, uavhengig av salg eller ikke. Vi forventer ferdigstillelse + / – sommeren 2012 på de siste boligene, sier Bostad.

Fortsatt noen ledige boliger

Tove Bostad forteller at interessen har vært stor, og at salget av boligene er godt i gang.

– Vi har solgt 7 og har nå 5 ledige boliger. De første ferdigstilles i løpet av mars måned, og her er det kontinuerlig bygging slik at byggeområdet nå viser de nesten ferdige bygningskroppene på området, sier Bostad. I Vidhaugen er det i følge Bostad et fortsatt «ungt» boområde. De aller fleste i dette feltet/gata er ferdige med bygging og har flyttet inn. En barnehage er under oppføring på nabotomta, og det er korte avstander til barneskolen, idrettshallen og kunstgressbanen som er ny på Sveberg. Når de nye boligene leveres kunden, er det Norema som blant annet har levert kjøkken og garderober.  Tove Bostad hos Eco-Bygg oppfordrer interesserte å ta kontakt med utbygger for en uforpliktende prat, visning eller informasjon om boligene. Det er også mulig å besiktige byggetomten i tiden fremover. Det etableres en velforening som forvalter felles-areal i området. Infrastruktur er ferdig opparbeidet av kommunen. Henvendelser rettes til tove.bostad@eco.no eller tlf: 970 22 109. 


 

Les forrige sak:
Ukas fotokonkurranse

  {joomplucat:12 limit=12}

Close