12 °C Stjørdal, NO
26/06/2019

Edvard og Robert til EM

Slo Kroatia i avgjørende kamp – nå blir det sluttspill i Armenia

Norges G19-lag foran kampen mot Kroatia. Frostingen Edvard Sandvik Tagseth (nr 2 fra venstre i første rekke) spilte samtlige 90 minutter, mens Robert Williams fra Stjørdal ble sittende på benken. (Foto: Helge Bjørke/NFF) Norges G19-lag foran kampen mot Kroatia. Frostingen Edvard Sandvik Tagseth (nr 2 fra venstre i første rekke) spilte samtlige 90 minutter, mens Robert Williams fra Stjørdal ble sittende på benken. (Foto: Helge Bjørke/NFF)

Edvard Sandvik Tagseth fra Frosta var på banen i samtlige 90 minutter da Norge slo Kroatia 3-2 i siste og avgjørende kamp om plass i sommerens EM-sluttspill for G19-landslag. Stjørdals-Blink-backen Robert Williams ble sittende på benken gjennom hele kampen, men kunne juble sammen med resten av guttene da dommeren blåste av en høydramatisk kamp. Norge ledet 3-0, men slapp Kroatia inn i kampen igjen. Først med redusering etter 75 minutter og deretter scoret de på et straffespark etter 86 minutter. Men de norske guttene red stormen av og vant pulja som sender dem til EM-sluttspillet i Armenia.

– Dette er helt fantastisk. Vi er kjempestolte av spillerne og landslagstrener Gunnar Halle og hans team, som har jobbet knallhardt og levert svært bra. Vi var veldig stolte etter seieren over Tyskland, og det er utrolig gøy at de klarer å følge opp det med seier over Kroatia i dag. Vi måler oss mot nasjoner som vi vanligvis sliter med å nå opp til, og nå gleder vi oss stort til sommerens mesterskap i Armenia, sier direktør for elitefotballen, Lise Klaveness til fotball.no.

Les forrige sak:
GLEDER SEG: Katarina Sederholm Hoff blir den aller første sjefen i helsehuset som er under oppføring.
Hun blir helsehusets første sjef

- Nå får jeg virkelig være med på en samfunnsutvikling jeg tror på

Close