2 °C Stjørdal, NO
05/12/2019

Edvard (snart 10) fikk møte helten Samuel (23)

Se mange bilder fra Rosenborgs fotballskole

Edvard Hagen Kvål smiler bredt sammen med en enda mer smilende Samuel Adegbenro da 9-åringen sikrer seg et minne for livet på telefonen. Edvard Hagen Kvål smiler bredt sammen med en enda mer smilende Samuel Adegbenro da 9-åringen sikrer seg et minne for livet på telefonen.
Ditt Apotek Hellsenteret  Mobil

Rosenborgs fotballskole ble avrundet på Øverlands Minde onsdag ettermiddag og ett av høydepunktene på avslutningsdagen var et nærmøte med tre av Rosenborgs mest kjente spillere. Samuel Adegbenro, David Akintola og Yann-Erik de Lanlay representerte klubben da 165 ivrige fotballskoleelever både ville ha autograf på trøya, på skoene og gjerne en selfie.

– Det her var artig, – hele fotballskola har vært artig, synes Edvard Hagen Kvål, som fikk full pakke da han gikk runden hos de tre store stjernene. Det betyr både autograf på fotballskoene og selfie med Samuel Adegbenro. Det betyr at 9-åringen som snart blir ti fra Elvran trolig fikk ny inspirasjon før høstsesongen på sitt Lånke-lag.

Det gjorde nok også like unge Marlene Tronseth Engås. Remyra-jenta fikk også selfie sammen med Adegbenro. Den nigerianske kantspilleren sprudlet på autografskrivingen like mye som han har gjort på banen for Rosenborg i det siste og tok seg ekstra god tid med alle de 165 fotballtalentene.

Les forrige sak:
Landets dyreste bensin, flirer de som har sett dette skiltet i Selbu onsdag. (Foto: Elin Beate Mannsverk)
– Oi, dette var litt dyrt

Bensinprisen gikk fullstendig amok :)

Close