-1 °C Stjørdal, NO
02/12/2020

Eggen & Co skal få Venstre på rett kjøl

– Jeg tror folk her ikke bryr seg så mye om meg og Trine

Den lokale Venstre-toppen Leif Eggen (t.h.) fylte 50 år samme dag som Abid Raja besøkte Stjørdal. Den lokale Venstre-toppen Leif Eggen (t.h.) fylte 50 år samme dag som Abid Raja besøkte Stjørdal.

Venstre-topp Abid Raja mener de lokale Venstre-kandidatene skal få partiet oppover på meningsmålingene foran høstens lokalvalg.

Venstre har vært gjennom en svært urolig tid, og partiledelsen er under et enormt press. Beskyldninger om baksnakking og at flere ønsker Trine Skei Grande fjernet som leder, har preget nyhetsbildet. På meningsmålingene vaker Venstre langt under sperregrensen og på én måling har de vært så langt nede som under to prosents oppslutning.

– Meningsmålingene er ikke lystig lesning, men frem mot valget til høsten blir det viktig å få frem de lokale kandidatene som Leif Eggen og andre. Jeg tror folk her ikke bryr seg så mye om meg og Trine, sier Abid Raja, som de siste dagene har oppholdt seg i Stjørdal. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

Abid Raja tror helgens landsmøte på Hell, vil bidra til å samle partiet.
Abid Raja tror helgens landsmøte på Hell, vil bidra til å samle partiet.
– Skal greie å samle oss

Til helgen skal Venstre gjennomføre sitt landsmøte på Scandic Hell, og det er naturlig nok knyttet stor spenning til om partiet er i stand til å samle seg og stikke ut en felles kurs for fremtiden.

– Vi skal greie å samle oss, men det skjer ikke automatisk. Det skjer fordi at de lokale kandidatene som representerer regionen vil noe. Vi trenger den trønderske drivkraften, og på lag med de lokale kandidatene kan vi løfte oss sentralt, sier Raja.

Han innrømmer at Venstre-ledelsen har en vei å gå.

– Vi har et forbedringspotensial sentralt, men det arbeidet er vi nå i ferd med å gjøre blant annet med å reise rundt og besøke ulike steder, sier han.

Feiret Eggens 50-årsdag

Venstres fremste tillitsvalgte i Stjørdal, Leif Eggen, fylte 50 år samme dag som Raja besøkte Nav-kontoret hvor Eggen er ansatt, og Kimen i Stjørdal. Hos Nav ble Raja påspandert kake og kaffe av de ansatte som feiret Eggens 50-årsdag.

– Det er helt utrolig at Eggen ønsker å bruke 50-årsdagen på meg, sier Raja.

– Abid blir også invitert på selve feiringen av min 50-årsdag på Remyra Grendehus 6. april. Da skal vi ha 80-tallsparty, sier Eggen.

Les forrige sak:
John Valstad (med ballen) scoret seiersmålet for Fram mot Røros fredag kveld.
Overbevisende seier til Fram

Slo 3. divisjonslaget Steinkjer 3-1 i treningskamp

Close