12 °C Stjørdal, NO
26/06/2019

Ei hand og holde i

Turid Ankersen og Tone Dybdahl fra Innherred Omsorg AS etablerer seg som privatpraktiserende i Stjørdal og tilbyr tjenester innen omsorg, oppfølging og følge på tur, bistand med hus, hjem og helse, klesvask og hagearbeid.

 

Søstrene Tone og Sissel Dybdahl sammen med sin mor Grete og Torunn Hildrum fra Verdal, startet opp Innherred Omsorg AS året 2007. De tre startet bedriften med omsorgstjenester på bakgrunn av behov for supplerende tjenester i samfunnet på omsorgs- og tjenesteområder rettet hovedsakelig mot unge, eldre fysisk og psykisk syke og barnefamilier. Trude Wester i Tromsø med sine tilsvarende tjenester ble modell for Innherred Omsorg AS.

 

–         Vi har tilbudt våre tjenester i Nord-Trøndelag siden oppstarten, og vi ser at behovene er tilstede for tilbud utover det offentlige kommunale, sier Tone Dybdahl som selv har bakgrunn som førskolelærer i barnehage og har lang erfaring med omsorgstjenester. Det var hennes mor som sykepleier i en institusjon for eldre som først fikk ideen til oppstart av de private tjenestene som nå tilbys eldre, pleietrengende og barnefamilier.

 

Coop Storlien artikkelnivå

–         Hvilke tjenester tilbyr dere Tone?

–         Det er et bredt tjenestefelt som hjemmehjelp, husvask, hjemmebesøk, ledsaging til lege, tannlege mm, assistanse på turer, sårstell, matlaging og en trygghet i hverdagen for de som bruker oss. Det kan være personer som har behov for å komme seg ut litt i hverdagen på bakgrunn av ensomhet og arbeidsfeltet med omsorg i bunn er egentlig vidt, sier Tone Dybdal. Hun møter flere tilfeller der pårørende gjerne i form av eldre barn har flyttet til andre steder av landet. Situasjonen krever at en eller flere trenger hjelp og omsorg av andre. Her kan vi komme inn med vårt tjenestetilbud og vi har sykepleiere med utdannelse innen omsorgsyrket, sier Tone Dybdahl.

 

Starter opp i Stjørdal med omsorgstjenester

Innherred Omsorg AS starter nå opp med sine private tjenester til unge, eldre, fysisk og psykisk syke, og barnefamilier.  Turid Ankersen er foreløpig ansatt i den kommunale delen av firmaet, for brukere innen kommunen. Hun blir nå også ansatt i den private delen som omsorgsarbeider for de private kundene.

 

–         Vi er glade for at Turid nå viderefører våre tjenester i Stjørdal. Målet er å skape flere arbeidsplasser innen privat tjenesteyting på dette området også i sørdelen av fylket. Vi opplever også med Turid ute i tjeneste at mange ønsker noen å forholde seg til som gir dem trygghet i hverdagen. Vi vet at ambulerende tjeneste i offentlig sektor er et tilbud i dag, og Innherred Omsorg tilbyr et supplement til dette, og ingen konkurrent, det mener vi er viktig å presisere. Vi er tilgjengelig for oppdrag også i Stjørdal fremover, og har gode referanser. Vi leier også ut sykepleie-tjenester i dag blant annet er Inderøy kommune som er en hyppig bruker. Vi opplever Stjørdal kommune som positive til våre tjenester, og Turid Ankersen har sin base her i Stjørdal fremover. Henvendelser om tjenester kan rettes til meg direkte på telefon 922 71 497, sier Tone Dybdahl hos Innherred Omsorg AS.

 

 

 

    

      

 

Les forrige sak:
Besøk den gamle skole!

  Søstrene Marit Kristine og Sara Regine Lerfald Hoff passer gjerne […]

Close