22 °C Stjørdal, NO
21/05/2019

Eikmaskin med nye traktorer

Ole Hammer ved Eiksenteret tar imot en karavane nye traktorer i MF-serien og inviterer publikum på prøvetur fredag 11.oktober. Det er modellene fra MF 5600, MF 6600 og MF 7600-serien som ankommer. Her står allerede to nye traktorer Ole klare på Eiksenteret.

 

 MF 5600, MF 6600 og MF 7600-seriene ankommer, og det samme gjør Fendt 516 for prøvekjøring denne dagen da Eiksenteret slår på stortromma med mye nytt utstyr for landbruket. Traktordemoen viser nyhetene fra Massey som nå har 5 års ESG-service og garanti på sine modeller.

 

– Denne fredagen 11.oktober bør elgjegerne la elgen springe i skogen. Nå kan det lønne seg å ta turen til oss for en traktorprat og prøvekjøring, sier Ole Hammer ved Eiksenteret på Stjørdal. Han sier trenden i dag i landbruket er økt andel leasing av traktor, men det er også noen som fortsatt vil kjøpe og eie. Hammer kan også ved hjelp av gunstige avtaler om finansiering, formidle leasing via Anco-finans med en rente på 2,88 prosent. Leasing-avtalene kan ha varighet opp mot 10 år.

 

Coop Storlien artikkelnivå

– Dere får besøk av en karavane nye modeller, hvor startet traktorene sin ferd?
– Det var oppstart på våre Eiksentere på Østlandet i starten av oktober. Det har vært karavane i Orkdal, Bjugn, Rissa og Trondheim før turen kommer hit til Stjørdal. Vi skal ha enkel servering og håper på bra værforhold. Det er åpning hos oss i Wergelandsvegen fra klokka 10.00 denne fredagen frem til 16.00. Man kan betrakte karavanen og prøvekjøre traktorer, eventuelt ta en prat om finansiering, sier Ole Hammer. Han tror noen er spente på modellen «Rolls Royce» innen traktorer også. En Fendt 516 skal stå klar for testing og prøvekjøring denne dagen.

 

– Vi har lagertraktorer Massey som kan skaffes raskt i de nye modellene, sier Ole Hammer og leverte nylig en splitter ny fullforvogn KUHN til Svein Helge Dybvad som bygger gigantfjøs i Dybvadsgrenda for tiden. Dybvad sin store MF-traktor 8170 kan kanskje også dukke opp denne fredagen 11.oktober på Eiksenteret. 

Les forrige sak:
|
Rulleskirenn på lørdag

Stemningen blir skapt på grunnlag av et rulleskirenn med svært god […]

Close