19 °C Stjørdal, NO
23/07/2019

Eksotisk stemning på Torget

Frivilligsentralen med Siri Bones og Fida Afif greide å skape en flott internasjonal dag på Torget. Frivilligsentralen med Siri Bones og Fida Afif greide å skape en flott internasjonal dag på Torget.

Danseglede og matglede sto sentralt da Frivilligsentralen laget internasjonal dag på Torget.

En tradisjon under Byfest-uka er arrangementet Internasjonal Dag i regi av Frivilligsentralen. Det var folkedans fra Burundi og Kongo i god blanding med thailandsk og filippinske matretter.

– Vi prøver å få til denne internasjonale dagen hvert år, og de som deltar trives tydelig sammen med gjestene som kommer på Torget, sier Fida Afif og Siri Bones fra Frivilligsentralen i Stjørdal.

Fra paviljongen på Torget lød det for folk i Stjørdal ukjente, men flotte, toner fra afrikansk musikk. Denne gang var tonene blant annet fra bandet Umoja Group, som er en nordafrikansk musikkgruppe. Dansere med opprinnelse fra vestlige deler av Burundi var fire flinke damer i fargerike kostymer som danset barbent. Det var også fremføring av sang fra andre kulturer.

Bodene på torget hadde tilbud om eksotisk mat. Det var også salg av massasje fra thailandske massører. Denne gang dominerte filippinske retter og thailandske. Ungdommer og barn var med som hjelpere. Halsen Skolemusikk hadde også egen bod på Torget som hovedarrangør.

Afrikansk dans ble vist av Amida, Carine, Albertina og Adela. De ga publikum to flotte seanser med afrikansk dans på Torget. Musikken ble besørget av bandet Umoja Group.
Afrikansk dans ble vist av Amida, Carine, Albertina og Adela. De ga publikum to flotte seanser med afrikansk dans på Torget. Musikken ble besørget av bandet Umoja Group.

Les forrige sak:
Mathilde Wanvik med ett av kveldens bredeste smil da hun løp 60-meteren.
Mathilde smilte hele 60-meteren

SE ALLE BILDENE FRA BARNE-OL!

Close