2 °C Stjørdal, NO
05/12/2019

Ekstrakonsert under byfesten

Spiller gratis, men ønsker at publikum støtter kameratens prosjekt

Erlend Olderskog Albertsen arrangerer ekstra-gratis-konsert i forbindelse med Byfest Stjørdal. Han håper publikum ønsker å donere noen kroner til prosjektet til hans gode kompis, Bendik Sjømæling Nordgaard. Erlend Olderskog Albertsen arrangerer ekstra-gratis-konsert i forbindelse med Byfest Stjørdal. Han håper publikum ønsker å donere noen kroner til prosjektet til hans gode kompis, Bendik Sjømæling Nordgaard.
Ditt Apotek Hellsenteret  Mobil

Lokal musiker inviterer til ekstrakonsert der inntektene går til kompisens gode formål.

Stjørdal byfest holder ekstrakonsert i Kimen førstkommende tirsdag klokka 16.30.

– Konserten er gratis, men den som vil kan donere en hundrelapp eller to til «The Flying Seagull Project», sier Erlend Olderskog Albertsen.

Konserten blir en solokonsert med Erlend Olderskog Albertsen på kontrabass, hvor publikum får et intimt møte med instrumentet og får høre forskjellige typer musikk, som indisk, japansk, jazzmusikk, Albertsens egne komposisjoner og en god dose improvisasjon.

Erlend Olderskog Albertsen er 31 år, vokst opp i Stjørdal og gikk ut i første kull ved musikklinja til Ole Vig videregående skole i 2007 og er nå jazzmusiker, komponist og pedagog med virke i Oslo.
– På musikklinja ble jeg kjent med Bendik Sjømæling Nordgaard. I 2005 reiste vi sammen til Guatemala for å besøke Stjørdals vennskapskommune, Panajachel, et prosjekt ledet av Kirsten Paasche. Disse to ukene i Guatemala åpnet øynene våre for en annen virkelighet enn den trygge vi var oppvokst i. Bendik har de siste årene jobbet med «The Flying Seagull Project», en ideell organisasjon som jobber for at barn, og særlig flyktninger, skal få oppleve gleden av lek. Organisasjonen har reist verden rundt i ti år, spredd glede til mer enn 130.000 barn i 15 land, og skal nå starte opp egen avdeling i Norge, med Bendik som en sentral medspiller, sier Erlend Olderskog Albertsen.

Han er veldig inspirert av sin tidligere klassekamerat, og vil gjerne gjøre en innsats for «The Flying Seagull Project».

– Jeg har tenkt på dette i flere år, og denne konserten er mitt bidrag, sier Olderskog Albertsen.

Les forrige sak:
Det store banneret som fortsatt får henge på terrassen til Leif Eggen kom som en overraskelse 6. april i år sammen med en bukett damer fra samboerens spareforening.
Lar latskapen råde i hagen

Gir insekter bedre levevilkår

Close