6 °C Stjørdal, NO
07/04/2020

Ekstraordinære midler til svømmehall

Rådmannen foreslår å sette av seks millioner kroner til ekstraordinære tiltak

Svømmebassenget i Stjørdal må stenges igjen. Dette er tredje gang på temmelig kort tid at svømmehallen stenges etter funn av bakterier. Svømmebassenget i Stjørdal må stenges igjen. Dette er tredje gang på temmelig kort tid at svømmehallen stenges etter funn av bakterier.
SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Rådmannen foreslår å sette av seks millioner kroner til ekstraordinære tiltak ved svømmehallen i Stjørdal sentrum.

Inneværende år er det avsatt 1,5 millioner til ekstraordinære tiltak. I 2020 og i 2022 er det avsatt tre millioner i året til tilsvarende tiltak.

– Utredning av ny svømmehall i sentrum er så vidt påbegynt i forbindelse med innledende utredning og planlegging av ny Halsen barneskole, skriver rådmannen i kommentarene som handler om Stjørdal svømmehall.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

– Sentrale momenter ved utredningen vil være plassering av en svømmehall i forhold til øvrige idrettsanlegg, samt skolene i området, både ny Halsen barneskole, Halsen og Stokkan ungdomsskoler, Fosslia barneskole og Ole Vig videregående skole. Alle disse skolene vil være primærbrukere av svømmehallens tilbud. Utredningen fullføres i løpet av 2019, anbefaler rådmannen i forslaget til økonomiplan.

Les forrige sak:
Det er stort behov for dugnadshjelp under NM på ski i Meråker.
Trenger senger og hender til NM

NM-arrangørene har store behov

Close