6 °C Stjørdal, NO
19/02/2019

El Materiell på ny adresse

Elena Kristiansen og Janne Huserbråten er denne uka på flyttefot til Kjøpmannsgata 40. Her inne på El-materiell, nå Faghuset sine lokaler i Wergelandsveien 23 E som i flere år har vært adresse for firmaet.

 

Einar Kristiansen og de andre ansatte ved El- materiell har inngått leieavtale med Trondos og flytter inn i lokalene etter sportsbutikken. Etter seks år på Vikaunetomta i Wergelandsveien er det klart for en mer sentral plassering i Stjørdal sentrum og i handelsgata.

 

– Vi nesten dobler arealet til rundt 400 kvadratmeter og får en langt mer oversiktlig butikk, sier daglig leder Elena Kristiansen. El- materiell disponerer i dag 260 kvadratmeter og får i den nye butikken et bredere vareutvalg også med kaffemaskiner i tillegg til dagens verktøy og el materiell. Elektrisk, varmepumper, maskiner og verktøy, belysning og nå også kajakk-utsalg.

 

– Vi har mange ulike modeller av typen Winner-kajakk og hybridbåter til gode priser og tilbyr utleie før salg, sier Einar Kristiansen som gleder seg til å få mer armslag i moderne lokaler i Kjøpmannsgata 40. Den nye butikken med navnet Faghuset As vil åpne fredag 12. august. Fra åpningsdagen og en uke fremover lover innehaverne en tilbudsuke på en rekke produkter. Dagene 26. -28. august skal Faghuset, eks El-materiell delta med stand på Agrisjå-messa i Stjørdal.


Les forrige sak:
Klæbu-ordfører Jarle Martin Gundersen ønsker Dragsten velkommen til kommunen ifall det blir tilfelle.
Kikker mot Klæbu

  Ifølge Selbyggen var konklusjonen på dette folkemøtet enstemmig. Man ønsker […]

Close