16 °C Stjørdal, NO
24/08/2019

Elektronisk heroin

Bent Salberg er leder av arbeidsutvalget i klubben.

 

Trond Haug vil gi noen spennende og tankevekkende betraktninger om ungdom, bruk av IT og hvorledes idretten kan forholde seg til dette. Trond har lang erfaring som Major/militærpsykolog i Det Norske Forsvaret fra 1989. Der har han hatt stressmestring som spiss-kompetanse. Han har dessuten  vært involvert som Konsulent/psykolog ved Luftforsvarets Seleksjonssenter i 12 år.

 

Dette har omfattet uttak til Befalsskoler, Krigsskoler, redningstjeneste og flygerutdanning. Seleksjonssenteret hadde også oppdrag for Jernbaneverket i uttak av togledere og txp’ere.

 

Coop Storlien artikkelnivå

Trond Haug er dessuten godt kjent for sitt arbeid med hovedfokus på veteraner i og etter utenlandstjeneste. Løpende monitorering av soldater i utenlandstjeneste. Behandling av mennesker som har mistet sin helse i tjeneste for Norge. Han har  operativ erfaring med flere tjenesteopphold i Afghanistan, og har hatt utrednings- og behandlingsansvar for veteraner fra 2. verdenskrig, Tysklandsbrigaden, Midt-Østen, Gaza, Libanon, Balkan. Irak I og II og Afghanistan.

 

Han har i tillegg utgitt boken «Såret Soldat», 2010 (Per Jevne og Trond Haug) Boken gir kasuistikker på krigens helsemessige pris.

 

Arbeidsutvalget i IL Stjørdals-Blink  har invitert Trond Haug for å formidle interessante betraktninger, og han vil garantert formidle noen tanker som er spesielt myntet mot ungdom og idrett som en stor del av sitt foredrag.

 

Les forrige sak:
Seier og tap

  På Nye Blinkbanen var det et Blink-lag i trøbbel som […]

Close