12 °C Stjørdal, NO
21/09/2019

Elever på utplassering fikk Kulturhus-info

| |

Det var to veldig interesserte jenter som nylig fikk en digital bildereise gjennom det nye regionale kulturhuset som bygges på Husbyjordet. Jentene ble med Stjørdals- Nytt på utplasseringsdagene opp til Stjørdal Kulturutvikling, der Jomar Ertsgaard og Arne Fridthjof Venæs ga en orientering om både fremdrift, åpningsdato og innhold i huset. 

– Dere blir nå med på en reise inn i huset, sa Jomar og fylte det hvite lerretet med visuelle bilder gjennom rommene. Øvingsrom for kulturskolen, dansesaler, Halsen Musikkforenings kommende øvingsrom, kammersal, kinosaler, Newton-rom i tilknytning til biblioteket som blir det mest moderne i regionen, og alle andre romløsninger også for kirka ble vist.

– Den største kinosalen får 555 sitteplasser, men den kan ta opp i mot tusen tilskuere med stående publikum, sa Ertsgård og Venæs. Så var den spennende reisen slutt på noen minutter. Den 21.mai 2015 skal kulturhuset åpne offisielt med kaker ballonger, pomp og prakt. Da vil det ta adskillig lengre tid å komme seg gjennom alle rommene!

Les forrige sak:
|
De viktigste kundene i Hegra Sparebank

Barna som sparer i banken får også spesiell invitasjon til gratis […]

Close