18 °C Stjørdal, NO
06/08/2020

Elias har forlenget med sølvvinnerne

Undertegnet proffkontrakt ut 2023-sesongen

Elias Hoff Melkersen (t.h.) er en av tre lovende Bodø/Glimt-juniorer som har fått forlenget sin proffkontrakt. Her sammen med Mads Fagerli Halsøy og Adan Hussein. (Foto: glimt.no)

Stjørdals-gutten Elias Hoff Melkersen (17) har forlenget sin proffkontrakt med Bodø/Glimt.

Elias Hoff Melkersen og to av hans unge lagkamerater har forlenget sin kontrakt med fjorårets sølvvinner i eliteserien, Bodø/Glimt. Både Melkersen og Mads Fagerli Halsøy og Adan Hussein signerte i fjor treårskontrakter med klubben. Nå har disse blitt forhandlet og alle tre har signert nye kontrakter som strekker seg ut 2023.

– Glimt er en fin klubb for unge spillere. Det er et bra utviklingsmiljø, hvor de tar vare på oss unge spillere og gir oss mange muligheter, forteller Elias Hoff Melkersen til klubbens egen hjemmeside.

Spillerne forteller at det har vært utfordrende å ikke kunne trene normalt i de siste ukene, men at de nå er tilbake og trener med A-laget.

Leder for Glimt-akademiet, Gregg Broughton, er glad for at guttene forlenger kontraktene sine.

– De fortjener denne muligheten, og vi ser frem til å fortsette og jobbe sammen med de de neste tre årene. Det har vært bra å se hvordan guttene har reagert på situasjonen de siste ukene, og de har virkelig tatt sin plass i gruppa, sier Broughton.

Sportslig leder i Bodø/Glimt, Aasmund Bjørkan forteller at de har veldig tro på guttene.

– Vi har hatt en veldig fin historikk i klubben de siste årene, hvor vi har tatt opp egne gutter som både har klart å etablere seg og markere seg på høyt nivå i norsk fotball. Mads, Adan og Elias er gutter som vi håper fortsetter den fine utviklingen de har hatt, og vi gleder oss til å se fortsettelsen. Det er utrolig artig at guttene som kommer opp ønsker å være med å ta de stegene som gjør det mulig for de å gå den løypa andre unge gutter har gjort før de, sier han til glimt.no.

Les forrige sak:
VIN BLE SALGSVINNEREN: Butikksjef Stig Arild Bjerkli hos Vinmonopolet på Torgkvartalet solgte spesielt mange treliters rødvin under 17-mai-uka i år. Litt redusert feiring ga mindre salg av champagne og sprudlevann. Omsetningen 17.-mai-uka økte med 54 prosent.
Salget økte med 54 prosent

Vinmonopolet i Torgkvartalet opplevde en kraftig økning i salget under 17. mai-uka

Close