22 °C Stjørdal, NO
21/05/2019

Elin ble årets kommuneprofil

||| Ansvarlig redaktør Britt Hestvik i Kommunal Rapport utnevner IT-sjef Elin Wikmark Darell i Værnes-regionen til «Årets Kommuneprofil». En karikatur er en del av hederen sammen med spalteplass i Kommunal Rapport det kommende året: – Jeg ser fram til å lufte noen idéer, sier Elin.|Ordfører Ivar Vigdenes slutter seg til gratulantene.|Prisvinneren ble hedret meg egen kake|

Det var ansvarlig redaktør Britt Hestvik i Kommunal Rapport som delte ut prisen og berømmet Elin Wikmark Darell for hennes innsats: – Selbu og Stjørdal i Værnesregionen har utviklet ny teknologi som setter kommunene i stand til å håndtere eldrebølgen på en bedre måte med døralarmer og fallalarmer.

Det var en sterk konkurranse om årets utnevnelse, men til slutt hadde Elin fått 49 % av stemmene. For meg er det ekstra gledelig å registrere at en mellomleder får denne utmerkelsen som tidligere stort sett har gått til ordførere og en rådmann. Hun poengterer også Elins evne og sterke vilje til å dele sine erfaringer med andre.

– Vi kan ikke holde oss på for oss selv i kommune – Norge, sier Elin Wikmark Darell som er opptatt av enklere og billigere løsninger med utstrakt bruk av digitalisering. Hun takket for utmerkelsen og understreket betydningen av at alle må spille på lag:

– Derfor passer det så godt for meg å arbeide i Værnesregionen der vi må arbeide sammen for å finne de beste løsningene til glede for alle innbyggerne. Jeg vil ha ting gjort og kaster mange baller opp i lufta. IT-avdelingen prøver å stagge meg litt, men jeg er utålmodig for å innføre smartere løsninger. Vi har sett utfordringene i helsesektoren og står foran mange nye og spennende utfordringer, sier Elin Wikmark Darell som ser klare arbeidsoppgaver i tida som kommer:

– Vi skal drive med masse spennende og må få sterkere samordning og standardisering i offentlig sektor. Det er ting som jeg er opptatt av. Æren for denne utmerkelsen må deles med alle i hele Værnesregionen, sier Elin som er glad for at hun i det mannsdominerte IT-miljøet har fått et par damer på sektoren.

Coop Storlien artikkelnivå

En stolt ordfører Ivar Vigdenes (Sp) sluttet seg til gratulantene: – Det er gledelig at en mellom-leder får æren. Mye oppmerksomhet rettes mot topper i kommune-Norge, men mange av de gode forslagene kommer nedenfra. Stjørdal er større enn seg selv, sier ordføreren.

Les forrige sak:
|
Julepakkedetektiver

– Jula er spesiell, derfor yter Postens ekstra service nå i […]

Close