21 °C Stjørdal, NO
21/05/2019

Elverum går av

Johan Arnt Elverum går av etter 14 år i ordførerstolen. Johan Arnt Elverum går av etter nesten 14 år i ordførerstolen.

 

Når dette skrives har jeg sittet som Ordfører i nesten 14 år. Det har vært en sann glede å kunne få tjene Stjørdal kommune i rollen som Ordfører, og jeg skulle også gjerne ha fortsatt ut den kommunestyreperioden vi nå er inne i.

 

Når jeg allikevel føler meg tvunget til å søke om fritak fra vervet så skyldes dette en helsetilstand som har utviklet seg i takt med alderen, og da særlig det siste året. Av personlige årsaker ser jeg det derfor som mest tjenlig både for meg selv og Stjørdal kommune at jeg blir fritatt fra mine forpliktelser.

 

Coop Storlien artikkelnivå

 

Les forrige sak:
Lørdag 8.juni er det Bondens Marked på Torget i Stjørdal.
Bondens marked på lørdag

  Følgende produsenter deltar fra Bondens marked på lørdag: • Klippfiskbutikken, […]

Close