-1 °C Stjørdal, NO
15/02/2019

Elverum sier ja til fire nye år

Johan Arnt Elverum har sagt ja til fire nye år i politikken for Senterpartiet

 

 

Johan Arnt Elverum har gitt beskjed til Senterpartiets nominasjonskomité om at han stiller seg til disposisjon for partiet igjen. 72-åringen fra Elvran har vært ordfører i tre perioder, hittil til sammen 11 år. Han er klar for en ny periode, som da vil bli valgperiode nummer fire i tillegg til periodene han har som kommunestyrerepresentant.

Om Elverum lykkes med å få velgerne med seg og skape en politisk plattform med flertallssamarbeid, kan han i teorien kunne sitte som ordfører i Stjørdal i til sammen 16 år.

– Jeg har nettopp gitt svar til nominasjonskomiteen, og avgitt svar er ja til fire nye år, sier ordfører Johan A. Elverum. Han slapp nyheten ute på post, og da snakker vi om elgpost, etter som Stjørdals ordfører er en ivrig elgjeger. Nå jakter han på topplassen på Senterpartiets liste og en ny periode som ordfører. Torsdagen før nyheten glapp på post ute i Mostadmarka, hadde Elverum styrt et langt kommunestyremøte i Stjørdal rådhus fra kl 09.00 til 18.15 på kvelden.    

Til disposisjon for Senterpartiet

Ved å si ja til å stille på partilista til kommende kommunevalg, har Elverum som naturlig er valgt å gjøre en ny innsats for partiet han best liker. Han innrømmer å ha vært utsatt for press fra egne rekker om å si ja til topplassen lokalt.

– Det har vært en del press fra partiet. Men det ligger også mye egen lyst bak beslutningen, sier Elverum, som tidligere i høst sa nei til gjenvalg. Han legger vekt på god helse og fortsatt lyst på politisk arbeid når beslutningen nå tas om å fortsette i politikken. Han kan ikke svare på om han blir ordfører i 2011. Før det er et faktum skal flere brikker falle på plass. Velgerne skal også si sitt først!

Les forrige sak:
Kverneland – ta kontakt med oss idag !

Ta kontakt med oss for prøvekjøring eller pristilbud   jorgen.lovseth@kvernelandbil.no   […]

Close