14 °C Stjørdal, NO
22/05/2019

EM-forberedelsene igang

Her diskuteres opplegget for kveldens samling. Fra venstre: Steinar Nilsen, Harald Lauritzen og Arild Solberg.

 

På Lånke Motorsenter har de første forberdelsene til sommerens EM i Rallycross star­tet. Første pulje av frivillige fikk sin første orientering.

Nå er det alvor i forberedelsene til sommerens EM-runde i rallycross. Første pulje av frivillige fikk sin første gjennomgang av de oppgaver de skal være med på å løse. Gruppen som var innkalt til dette møte var sikkerhetsfolk som skulle fungere på indre bane. Her er det snakk om total sikkerhet for kjørerne, og også for publikum.

Frivillige
Totalt er det behov for over to hundre til vakter og sikkerhetsfolk. I tillegg er det behov for medhjelpere til billetter og parkering. For arrangøren av sommerens store begivenhet er det behov for flere frivillige. Arrangøren håper folk er villige til å stille når det kommer en forespørsel. EM i rallycross er sikkert det største arrangement som skal avvikles i Stjørdal.

Les forrige sak:
HARD DUELL: Det ble jevnt og spennende på herrestafetten under junior-NM i Selbu. Sør-Trøndelag Skikrets, her representert ved Hallvard Løfald (103), måtte til slutt se seg slått av Martin Løwstrøm Nyenget (101) og Akershus Skikrets.
Skifolkefest i Selbu

  Mellom 3000 og 5000 besøkende var på plass i Selbuskogen […]

Close