-1 °C Stjordal, NO
25/01/2020

Emil skal forsvare Norges ære i «Landskampen»

På innspilling av ny TV2-serie

KLARE FOR «LANDSKAMPEN»: Calle Halfvarsson (f.v.), Sebastian Samuelsson, Hanna Öberg, Charlotte Kalla, Therese Johaug, Tiril Eckhoff, Petter Northug og Emil Iversen. (Foto: Espen Solli/TV 2) KLARE FOR «LANDSKAMPEN»: Calle Halfvarsson (f.v.), Sebastian Samuelsson, Hanna Öberg, Charlotte Kalla, Therese Johaug, Tiril Eckhoff, Petter Northug og Emil Iversen. (Foto: Espen Solli/TV 2)

Fire norske og fire svenske vinteridrettshelter utfordrer hverandre til kamp i TV 2s nye konkurransereality, «Landskampen». En av de norske stjernene er meråkerbyggen Emil Iversen.

Rivaliseringen mellom Norge og Sverige tas til nye høyder når det norske laget, bestående av vinterheltene Petter Northug, Therese Johaug, Emil Iversen og Tiril Eckhoff barker sammen med de svenske langrennsstjernene Charlotte Kalla og Calle Halfvarsson og skiskytter-essene Sebastian Samuelsson og Hanna Öberg, skriver TV2 i en pressemelding.

– Vi kjenner dem alle fra vinteridrettene langrenn og skiskyting. I disse dager er de åtte vinterheltene i gang med intense og fysisk krevende øvelser under helt andre forhold enn de er vant til, nemlig i sommerlige omgivelser på den greske øya Rhodos. Begge lags utøvere har skyhøye konkurranseinstinkt, men hvordan klarer de seg når de må prestere som en enhet? Kan Petter Northug gripe denne siste muligheten til å knuse svenskene? Svarene får du når noen av verdens største skistjerner sliper stridsøksa i «Landskampen» på TV 2, under ledelse av programleder Øyvind Mund.

– Etter mitt syn er dette det sterkeste heatet med aktive idrettsutøvere i et konkurransedrevet realityprogram på tv. Vi er utrolig godt fornøyde og glade for at nettopp disse åtte utøverne har takket ja til å kjempe med flagget på brystet i «Landskampen» på TV 2. Rapportene fra opptakene i Hellas tyder på at dette blir en knalltøff batalje, og vi gleder oss til å vise resultatet til tv-seere i begge land, sier TV 2s programredaktør Jarle Nakken.

Programserien byr på lagkonkurranser og individuelle dueller, og her vil vi selvfølgelig få klassiske og beintøffe dueller mellom både Petter Northug og Calle Halfvarsson, og mellom Charlotte Kalla og Therese Johaug.
«Landskampen» gir også seerne anledning til å bli bedre kjent med idrettsheltene når vi følger dem også utenom konkurransene, blant annet når begge lag samles til middag med gode samtaler om aktuelle temaer fra utøvernes karrierer. Og vi vil garantert få noen uforglemmelige tv-øyeblikk når laget som vinner den daglige lagkonkurransen hver kveld får muligheten til å gi taperlaget en uortodoks straff.

Det er foreløpig ikke klart når «Landskampen» skal sendes på TV 2.

Les forrige sak:
HADDE ALT KLART ETTER SKOLEN: Henrik Selboe (t.v.) og Vegard Kjøsnes gikk rett fra skolebenken og startet sin egen bedrift. Nå har duoen investert en halv million kroner i nytt og moderne utstyr. (Foto: Ingrid Selboe)
Rett fra skolebenken til bedriftseiere

To unge menn har profesjonalisert seg på trefelling

Close