9 °C Stjørdal, NO
26/05/2019

Emma og Adrian styrte de nyeste kretslagene

|| Emma Bidtnes fra Lånke og Adrian Bråten fra Stjørdals-Blink var kaptein på hvert sitt lag for de yngste årgangene med kretslag i fotball. (Foto: Privat)||

Adrian Bråten (13) fra Stjørdals-Blink fikk stor tillit, og var kaptein, da Trøndelags nyeste kretslag i fotball spilte fire kamper i Oslo.  

– Jeg synes det var en ære å få være kaptein i disse fire kampene, sier Adrian Bråten. Den venstrebeinte venstrebacken fikk æren av å bære kapteinsbindet hele helga, og var dermed frontfigur da 13-åringene fra Trøndelag spilte sin første store turnering utenfor hjemmeområdet. 

– Helga gikk egentlig altfor fort. Jeg skulle gjerne ha spilt flere kamper, sier Bråten. 

De fire kampene endte med seier 4-3 over Haugesund, uavgjort 1-1 mot Lillestrøm og to 3-1-tap mot Stabæk og Sogndal. 

Mens Bråten og guttene kjempet durabelig i Oslo spilte de jevngamle jentene seg til seier i B-sluttspillet i en stor kretsturnering på Hamar. Midtstopper Emma Bidtnes fra Lånke gjorde sine saker utmerket der, og var kaptein på jentenes lag. 

Coop Storlien artikkelnivå

– Kjempeartig, og en stor ære å bli tatt ut til denne turneringen. Dette var en boost når fotball er så artig i utgangspunktet, så får jeg dette i tillegg, sier Bidtnes, som hadde en perfekt helg på Hamar.

– Det er et veldig godt miljø blant jentene, og dette var virkelig lærerikt og motiverende for videre satsing. Så får jeg nye venner blant jenter som har samme brennende interesse for fotball som meg, sier Emma Bidtnes. 

Les forrige sak:
||
Barneskole etter ny modell

Saken kommer opp for Komite Levekår i morgen tirsdag og for […]

Close