9 °C Stjørdal, NO
10/07/2020

Emsky ute med ny hit

Hør den nye singelen «That Guy» her!

UT TIL MANGE: Primacy x Emsky, består av Jim Marius Larsen (t.v.) og Emil Andersen. Fredag slipper duoen en ny singel. UT TIL MANGE: Primacy x Emsky, består av Jim Marius Larsen (t.v.) og Emil Andersen. Fredag slipper duoen en ny singel.

Låten «No Vacancy» har nesten en halv million avspillinger på Spotify. Nå er oppfølgeren «That Guy» klar. Hør den her!

Stjørdalingen Emil Andersen fortsetter sitt samarbeid med Jim Marius Larsen fra Kristiansund. De unge herrene utgjør Primacy x Emsky og nå har de hentet med seg en svensk vokalist på sin nyeste låt.

– Lilly Ahlberg, som er vokalist på låten «That Guy», kan klassifiseres som en stor svensk Youtube-stjerne. Hun har gjort en god karriere på å gi ut egen musikk i kombinasjon med å gjøre coverversjoner av kjente poplåter, sier Emil Andersen. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

STEMMEN: Svenske Lilly Ahlberg er vokalist på den nye låten «That Guy».
STEMMEN: Svenske Lilly Ahlberg er vokalist på den nye låten «That Guy».

Han karakteriserer «That Guy» som en følsom og energisk låt med et unikt lydbilde i sjangeren pop og elektronisk dansemusikk.

– Låten handler om et ødelagt forhold. Om øyeblikket da man begynner å spørre seg om alt, intensjonene til hverandre, om man skal fortsette eller ikke. Det er i disse tider forholdet virkelige settes på prøve, og tilliten blir dårligere. Men det er likevel en del av deg som ønsker å holde igjen alle gode minnene, som ønsker seg tilbake dit det en gang var, sier vokalist Lilly Ahlberg om låten hun håper å synge høyt opp på listene.

Den nye singelen ble sluppet natt til fredag og er tilgjengelig på alle strømmetjenester og Emil Andersen har troen.

– Vi håper så mange som mulig streamer låten når den kommer ut, og at folk deler den på sosiale medier. Vi setter enormt stor pris på alle som deler musikken vår så vi kan nå ut til flest mulig, sier Emil «Emsky» Andersen.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Flere fly blendet av laser

Grønn laser forstyrret flere piloter

Close