3 °C Stjørdal, NO
02/12/2020

En beboer evakueres etter jordras

E14 er stengt og vil trolig bli det ei stund

Jord og trær har rast ut over E14 i "Oladalen" mellom Sona og Flora. (Foto: Politiet i Værnesregionen) Jord og trær har rast ut over E14 i «Oladalen» mellom Sona og Flora. (Foto: Politiet i Værnesregionen)

Raset som gikk ved E14 i «Oladalen» mandag formiddag skapte problemer. En beboer måtte evakueres fra området. Samtidig ble det meldt at E14 ble stengt igjen etter at den var delvis åpen en periode etter raset. Veien ble endelig åpnet for vanlig trafikk drøyt tre timer etter at jordraset gikk.

Jordmasser og trær raset ut i «Oladalen» mellom Sona og Flora tidligere i dag, og la seg i veibanen. Etter å ha forsøkt å åpne veien delvis, besluttet politiet å stenge E14 igjen klokka 13.

– Det renner godt ned fra åssiden på stedet, så pr nå ser det ut som veistengingen blir av noe langvarig karakter, var politiets melding fra rasstedet da. Veien ble altså åpnet i 15-tiden, først ved at trafikken ble sluppet forbi i puljer.

Les forrige sak:
I robåter fraktes noen få sauer i land i gangen. Redningsmannskapene skal ha full kontroll på situasjonen. (Foto: s-n.no-tipser)
Her reddes sauene bort fra flommen

SE VIDEO: Brannvesenet i gang med redningsaksjon

Close