12 °C Stjørdal, NO
05/06/2020

En blottet seg for politiet – en annen fyrte av rakett

Hektisk for politiet på festival

(Illustrasjonsfoto)
Volvo XC60-020620-mobil
Volvo XC40-020620-mobil

Det ble hektisk å være politi under Sommerfestivalen i Selbu lørdag kveld og natt til søndag. – Det var mange som var voksne i alder, men ikke spesielt voksne i oppførsel, uttaler operasjonslederen hos politiet i Trøndelag til Trønder-Avisa.

Operasjonslederen ramser opp fem hendelser fra festivalen som er loggført hos politiet. En mann tidlig i 20-årene blottet seg for politiet på festivalområdet like etter klokka 22. En snau time senere ble det meldt om to hendelser. Først var det en bortvist mann i starten av 20-årene som var full og aggressiv mot en vakt, deretter var det en mann i 50-årene som slo en annen person. Begge disse hendelsene førte til bortvisning fra festivalen, i følge avisa.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Så, en time over midnatt, var det en mann i 20-årene som fyrte av en rakett fra en campingvogn. Raketten skal ha gått temmelig lavt over festivalområdet og like over taket på en annen campingvogn. Rakettskytteren er anmeldt.

Den siste hendelsen som er loggført fra festivalen er en tenåring som er mistenkt for ruskjøring.

Dermed ble natt til søndag noe annerledes enn natt til lørdag. Da kunne politiet i Værnesregionen rapportere om en fin kveld og natt på festivalen. – Trivelige folk, men klengete mygg, skrev politiet på sin Facebook-side etter første festivalkveld, og understreket at det meste fungerte bra. – Godt samarbeid med arrangør, vektere og frivillige, presiserte politiets patrulje på stedet.

Les forrige sak:
SKAL BLI VERDENS BESTE: Medbroen gårdsbarnehage skal være verdens beste gårdsbarnehage i 2024. Det er målet for leder Hilde Kriens og hennes stab på den ærverdige gården.
Hilde er master i barnehage

Nå skal hun gjøre Medbroen gårdsbarnehage til verdens beste

Close